Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Film má v podstate veľmi jednoduché jadro. Točí sa okolo choroby malého dievčatka, ktoré má ojedinelú a zvláštnu poruchu trávenia potravín, ktorá je smrteľná. Jennifer Garner má už dávno za sebou časy kedy si obliekala oblek sexi elektry a v tomto filme na mňa pôsobila nanajvýš rušivo. Celý silný príbeh išiel bokom a uvoľnil miesto viere a tomu ako viera dokáže robiť zázraky. Celý príbeh išiel do kytek za dve minúty a to tým že dievčatko sa zázrakom uzdravilo a mohli si žiť ako šťastná rodina bez jediného vysvetlenia. 48% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na podobné bláboly mě prostě neužije. Jasně, že se mohlo stát něco divného, co nevysvětlíme, protože na to ještě nemáme kapacitu a vědomosti, ale okamžitě se ohánět bohem je prostě póza. Navíc jsou postavy neskutečně nudné a předvídatelné, jako kdyby každá americká rodina byla starostlivá a krásná a milující. Kýč, navíc nábožensky blábolící. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Miracles From Heaven" nakoniec vôbec nebol špatným filmom. Asi som po filmoch ako 90 Minutes In Heaven a Saved By Grace som trošku čakal, že film bude dosť tlačiť na svoju myšlienku. No som rád, že tomu tak nie je. A musím povedať, že veľké plus tohto filmu sú hlavné aj vedľajšie postavy, ktoré sú veľmi sympatické a veľmi dobre ťahajú film správnym smerom. Pretože dokážeme ich všetkých pochopiť, dokážeme s nimi súcitiť a hlavne neustále je nám ľúto, že sa tieto veci dejú týmto postavám. Príbeh je trošku americký a nemôžem nepovedať, že by nebol trošku prevarený ale dobre sa sleduje. A práve tie postavy z neho robia veľmi príjemné pozeranie. Môžem povedať, že film som si užil na jedno pozretie a možno by som si ho pozrel aj druhýkrát. S filmov o Bohu patrí tento medzi tie menej tlačiace na pílu a oveľa príjemnejšie. Stojí za pozretie? Myslím si, že áno. A môžu za to najmä herci. Hodnotenie: B+ ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako bolo povedané, buď žijete tak, že všetko je zázrak, alebo že zázraky neexistujú. Tento film si však bere z jedného aj druhého súdku a Garnerka to mieša svojimi emóciami a len ona to drží. Buď vás to teda zasiahne a pri poslednej kostolnej scéne sa rozplačete, alebo nie. Videl som už aj horšie filmy s touto tématikou, preto 2 z 5 ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naplnil radostí. Radostí, že po neskutečných 10 letech má Jennifer Garner konečně další film, ve kterém hraje hlavní roli. Radostí, že se režisérka mého oblíbeného DCH filmu Lemonade Mouth se dostává postupně k větším filmům. Radostí, že se takhle krásný příběh dostává mezi širokou veřejnost i mimo Státy. Nejsem věřící, natož křesťan, a tenhle film mě v tom rozhodně neovlivnil. Myslel jsem si, že to bude nějaká neskutečná křesťanská agitka, ale ve skutečnosti, je to jenom natočené podle skutečné události, která má křesťanský podtext. Takže, neříkám, že se tvůrci tohoto filmu nesnažili zacílit se na křesťanskou společnost, ale, pokud máte trochu porozumění, bez víry si ho užijete i vy. Jsem hlavně rád, že tuhle skutečnou událost nevyplácali na nějaký levný, debilní LifeTime film, ale dali tomu solidní rozpočet, sehnali skvělou herečku (Garnerová) dobrou režisérku, kvalitního kameramana a tak dále. Všechno na tomhle filmu je kvalitní a čisté. Největší plus tohoto filmu je ovšem to, že ve mě dokázal vymanit emoce. 2x slzičky proběhli. A za to já dávám vždy hvězdičku navíc. Není to spravedlivé, ale je to moje hodnocení. Jinak je to hezký film na sobotní odpoledne pro celou rodinu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)
  • Kylie Rogers (Anna) při natáčení nosila protetické (umělé) břicho, a to v různých velikostech – podle stadia své choroby. (dogma97)

Reklama

Reklama