Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

lareinna 

všechny recenze uživatele

Som sklamaná. Mohol to byť skvelý film natočený podľa skutočných udalostí, ale to hlásanie viery - bolo v tomto filme až vnucujúce. Chápem, že príbeh pochádza z amerického mestečka, konkrétne komunity, kde je neprijateľné mať vlastný názor a trochu individuality, ale to presladené a sústavné mrmlanie, že Boh všetko vyrieši, bolo skutočne chvíľami až otravné. Sklamanie. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to bude dojemné, ale že budu brečet od začátku do konce jsem nečekala. Utrpení mladé Anny (i její matky i celé rodiny) je podáváno tak ryze, až z toho člověku puká srdce, ale filmařům za to díky. To, co předvedly Garner a Rogers je chvílemi až neuvěřitelné. Sluncem zalité a barevné zpracování dávalo snímku po celou dobu pozitivní ladění, což bylo v některých situacích velmi potřebné, aby se při jejich sledování divák nervově nezhroutil pod tíhou negativního dění. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Čakal som na ten zázrak, aby som videl, čo urobí s tou rodinou a ako bude reagovať okolie. Aké bolo moje prekvapenie, keď onen zázrak nebol začiatkom, ale koncom filmu. Stal sa z toho "hraný dokument" o udalostiach v jednej rodine. Rozhodne to nebola dvojhodinová, nadupaná, kresťanská agitka, hoci gýč to bol slušný. Je to na večer pre dámy, ktoré po príchode z práce chcú pocítiť tie pravé emócie pri sledovaní skutočného príbehu. Z nevýrazných hereckých výkonov, ako aj z obsahu filmu som dosť sklamaný. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naplnil radostí. Radostí, že po neskutečných 10 letech má Jennifer Garner konečně další film, ve kterém hraje hlavní roli. Radostí, že se režisérka mého oblíbeného DCH filmu Lemonade Mouth se dostává postupně k větším filmům. Radostí, že se takhle krásný příběh dostává mezi širokou veřejnost i mimo Státy. Nejsem věřící, natož křesťan, a tenhle film mě v tom rozhodně neovlivnil. Myslel jsem si, že to bude nějaká neskutečná křesťanská agitka, ale ve skutečnosti, je to jenom natočené podle skutečné události, která má křesťanský podtext. Takže, neříkám, že se tvůrci tohoto filmu nesnažili zacílit se na křesťanskou společnost, ale, pokud máte trochu porozumění, bez víry si ho užijete i vy. Jsem hlavně rád, že tuhle skutečnou událost nevyplácali na nějaký levný, debilní LifeTime film, ale dali tomu solidní rozpočet, sehnali skvělou herečku (Garnerová) dobrou režisérku, kvalitního kameramana a tak dále. Všechno na tomhle filmu je kvalitní a čisté. Největší plus tohoto filmu je ovšem to, že ve mě dokázal vymanit emoce. 2x slzičky proběhli. A za to já dávám vždy hvězdičku navíc. Není to spravedlivé, ale je to moje hodnocení. Jinak je to hezký film na sobotní odpoledne pro celou rodinu. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Pekný ľudský film o skutočnom trápení jednej rodiny, v ktorom sa našlo pár scén, pri ktorých sa človek musí zamyslieť. Herecké obsadenie veľmi dobré, či už utrápení rodičia alebo ich smrteľne chorá dcéra. V určitých pasážach dojímavé, niekedy zase trošku menej. Ale aj tak solídny film, ktorý má niečo do seba. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)
  • Kylie Rogers (Anna) při natáčení nosila protetické (umělé) břicho, a to v různých velikostech – podle stadia své choroby. (dogma97)

Reklama

Reklama