Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Obyvatele bytového domu, kteří v minulosti ignorovali úpěnlivé prosby oběti, trápí dvě věci, na které nikdy nezapomenou: maskovaný vrah a internet. (Netflix)

Recenze (12)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V bytovom komplexe je zavraždený mladý Kit Jennings ktorý, podobne ako väčšina obyvateľov, nevedie príliš usporiadaný život. Rok po tejto udalosti je páchateľ stále na slobode a ako sa zdá, rozhodne sa v tom čo začal pred rokom pokračovať...Séria nedokázala naplno využiť potenciál toho, že 8 častí bolo rozdelených do trojhodinových úsekov jedného dňa a príliš veľa flashbackov do minulosti mu trochu uškodilo, avšak pre daný scénar bolo nevyhnutných. Ktovie ak by sa série niesla v duchu Hell festu kde by vyčínal chlapík, ktorý si svoje obete vyberal náhodne mohla byť predsa len o čosi pútavejšia. Príliš veľa poznámok sa týkalo politickej korektnosti,predsudkom a kecov s tým spojeným a celkovému obrazu zo série to rozhodne neprospelo. Škoda, pretože niektoré vraždy boli ozaj zaujímavé, ale postava Xander bola úplne zbytočná a iba natiahla seriál o jednu epizódu. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo fakt teplý !!! A to si myslím, že jsem dost tolerantní člověk, ale toto vystoupení hlavně asi do půlky určitě není vhodné pro všechny homofoby, protože to co tady tvůrci vymysleli mi připadalo nevhodné, ne-li až nechutně zvrácené a musím se přiznat, že jsem se po prvních třech dílech musel po každém díle jít zchladit do svého velkoobjemového mrazáku ve kterém jsem sdílel svůj prostor s místním osazenstvem mražených ryb, korýšů, kuřat a taktéž s velkým množstvím dlouho nevyužité zeleniny. Tvůrci to s tímto novodobým, povinným, seriálovým fenoménem tak trochu přepískli a místo občasné prdelačky jsme byli svědky pořádného bukvičího teroru ve kterém se komanda mrskajících se homoklád klátí o sto šest. A tak místo, aby jste se soustředili na probíhající děj plný luxusních vražd, tak se místo toho soustředíte na perverze nepřirozených aktů nemocných lidí o kterých hlavně západní propaganda tvrdí a prohlašuje, že vše je v pořádku a že tak to má být. Tato propaganda vymývání mozků samozřejmě platí pro novou generaci, protože nás starý kozly tydleti trapáčci novým kouskům nenaučí. Naštěstí je to vyvražďovací seriál a tak nám přihřátí spoluobčané začnou pomalu, ale jistě mizet a z původní teplé fronty nad Pacifikem nám zhruba od půlky zbyde jen pár černých a arabských mráčků, které se v té bílé mlhovině ztratí jako bulhar v práci. Příběh je to vcelku přijatelný a po úvodní vraždě, která se stala přesně před rokem v době slunovratu se postupně dozvídáme podrobnosti o této vraždě a společně s obyvateli tohoto domu před kterým se to stalo zažíváme dobrodružství fascinujících vražd, které dělá vyvedený a zběsilý hrdlořez s originální maskou, který si vybírá oběti z tohoto domu smutku a to zcela pro nás z neznámých důvodů. Během této hororové jízdy se dozvídáme mnohé nekalosti a tajemství z dnešní doby, ale i z dob minulých a po chvíli mi připadá, že našemu maskovanému muži dokonce začínám držet palce, né-li mu dokonce fandit, protože takovou skvadru mít za sousedy bych nepřál ani největšímu nepříteli. Jak už jsem psal, tak vraždy jsou originální a na pohled velice příjemné, hlavně ta obarvená promiskuitní mladá děva, která byla vymáchána v záchodové míse plné kyseliny. A jak jsem do tohoto hororového představení skočil rovnou po hlavě, tak z něj nyní vyskakuji a zároveň ihned naskakuji na rozjetý vlak, který mně zaveze do čtvrtého dobrodružství, která budou určitě plná sympatických zabijáků. Tato série byla mírně nadprůměrná a i když zde ze začátku hodně topili, tak se nakonec ta teplota vyrovnala a proto můžu dát s klidným srdcem zasloužených 60%. ()

Reklama

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. Za mě zatím nejlepší série tohoto seriálu. První série byla fajn, druhá byla výborná a tahle je skoro perfektní. Příběh je perfektní, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má solidní, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Doporučuji. ()

mistrpropr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První asi 3 díly jsou festival buzen, na kterej je těžký se koukat. Ne, že bych měl předsudky, ale dívat se, jak po sobě chlapi lezou a cicmaj se (opravdu těch scén je hodně, líbačky, rozdávačky... :D), mě fakt nebaví. Prostě Netflix mě nepřesvědčí, že je to normální a koukat se na to nechci, když už to tam chcete cpát, tak stačí naznačit ;) Popravdě po tom asi 3. díle jsem to chtěl vzdát, ale nevzdal a nakonec nelituju. Vraždy opravdu hardcore a taky se začlo něco dít, ne jako v první řadě, kde se stala vražda a zbytek dílu se jen čurákovalo... Menšiny si přijdou na svý, již zmíněný bukvice, lesby, číňanka, černoši, prostě multikulturní ráj :D Konec pro mě předvídatelnej (oni taky potenciální vrazi dost ubejvali :) po prvních 3 dílech tak na 1* dál bych se pak nedal bát 4*, takže mi to vychází na ty průměrný 3* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Pošteklíme” trošku dnešnú generáciu “slniečkárov” 😊 Sériový vrah, ktorý seká hlavy obyvateľom liberálneho (nie len) činžiaku, v ktorom žije jedna zvrátená osoba za druhou?! Od buzerantov, kurvy, cez pochybných influencerov, ktorí sa zasekli vo svete mimo realitu?! Ako môže dať niekto takémuto seriálu s tak krásnou, hlbokou myšlienkou, menej ako 3 hviezdy?! Vy už fakt neviete čo treba v dnešnej dobe doceniť 😉 ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama