Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemná, rychle utíkající romantická komedie, která mě bavila. Moc mě bavili dioalogy dvou hlavních představitelů, na kterých celý film stojí. Oba byli tak jiní, ale zároveň podobní, takže spolu tvořili dokonalou dvojici. Líbil se mi závěr filmu, bylo to hezky zakončené. Věřím, že pře pár lety by se mi film nelíbil, protože bych na to nebyla asi dost vyzrálá, ale teď jsem si ho vážně užila a ráda se na něj někdy podívám znovu. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

V určitom veku začne človek prirodzene inklinovať k takémuto typu konverzácie, takže mne to ako príliš uštipačné neprišlo. Dalo by sa to brať ako najslabší film Woodyho Allena, ktorý nerežíroval Woody Allen. Exteriéry kalifornských vinosadov poskytujú fakt geniálne svetlo, skutočné požehnanie pre asi každého kameramana. Za mňa celkom v pohode. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Romantika naruby. Od počátku je sice jasné, že Frank a Lindsay se do sebe zamilují jenže tomu brání až do poslední chvíle Frankův specifický pohled na život. Je to směs skepse, cynismu a negativismu. Ten chlap prostě lituje, že se vůbec narodil a na něco tak směšného, jako je láska nevěří. Škoda některých nudných a trapných pasáží, protože v tom nepřetržitém dialogu (a nic jiného se tu neděje) je ukryto hodně dobrých hlášek. P.S. Nicméně po zjištění, čím se Lindsay živí, chěl jsem to okamžitě hodit do odpadu! Žaluje společnosti a zařízení za kulturně necitlivé jednání a projevy!!! FUCK!!! ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Neobratný pokus o komedii v kousavém stylu Woodyho Allena, na který nemá Victor Levin režijně ani scenáristicky. Ty dvě hvězdičky jsou jen za ústřední dvojici, která ze svých postav dostává maximum (možná i víc, než by si Levin zasloužil) a za jejich nasazení v dlouhých scénách bez střihu, kdy vedou náročné kulometné dialogy. Kdyby byly aspoň o trošičku přirozenější, mohla z toho být (když už nic) obstojná vztahovka. Takhle se ale jen tlačí a tlačí a nakonec z toho nic není. ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Baví mě ten koncept dialogu dvou hlavních hrdinů bez jediné další mluvící postavy v celém filmu, baví mě zdejší dlouhé záběry, baví mě i Keanu Reeves a Winona Ryder. Bohužel mě zas tak moc nebaví samotné dialogy, na nichž by to celé mělo stát, a kterým se daří prodávat vtipy nebo nosné pointy jen zřídka. Kéž by tohle napsal Woody Allen před 30 lety. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Winona Ryder (Lindsay) a Keanu Reeves (Frank) jsou jediné role ve filmu. Jediné hlasy, které se ve filmu ozvou jsou filmy, které hrají v televizi v pokojích, nebo oznamy provedené přes PA systémy. (newpage)
  • Při diskusi v posteli Frank (Keanu Reeves) dopije sklenici vína. Zatímco řeč pokračuje plynule dál, mění se vzdálenost kamery, a lze vidět, že sklenice už najednou není prázdná. O pár vteřin později Frank opět pije ze sklenice. (six_seven)

Reklama

Reklama