Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

Harpy 

všechny recenze uživatele

Som v šoku, lebo pri tejto dvojici som si hneď povedala,  že to bude isto fajn romantická komédia.. Obaja sú moji obľúbení herci, no nefungovala ani chémia, ani akoby nasilu vtipné konverzácie (ktoré vlastne tvoria celý film) pritom herci sa snažili čo to šlo, aj improvizovali, ale bohužiaľ nakoniec to celé vypálilo skôr trápne. Nebolo to dobre zvládnuté po režijnej ani scénarskej stránke. S ťažkým srdcom dávam ** ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Neobratný pokus o komedii v kousavém stylu Woodyho Allena, na který nemá Victor Levin režijně ani scenáristicky. Ty dvě hvězdičky jsou jen za ústřední dvojici, která ze svých postav dostává maximum (možná i víc, než by si Levin zasloužil) a za jejich nasazení v dlouhých scénách bez střihu, kdy vedou náročné kulometné dialogy. Kdyby byly aspoň o trošičku přirozenější, mohla z toho být (když už nic) obstojná vztahovka. Takhle se ale jen tlačí a tlačí a nakonec z toho nic není. ()

Reklama

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Už si ani nepamätám, kedy naposledy som sa nevedel dočkať konca nejakého filmu, tak ako v tomto prípade. Táto konverzačná pseudo romantická "komediálna" dráma bola jedna obrovská katastrofa. Tie nekonečné akože sarkastické dialógy boli v konečnom dôsledku absolútne o ničom. Normálne ma z týchto dvoch až rozbolela hlava, a jediná dilema z celého filmu bola tá, že som sa nevedel rozhodnúť, ktorý z nich mi išiel viac na nervy. Naozaj hrôza... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemná, rychle utíkající romantická komedie, která mě bavila. Moc mě bavili dioalogy dvou hlavních představitelů, na kterých celý film stojí. Oba byli tak jiní, ale zároveň podobní, takže spolu tvořili dokonalou dvojici. Líbil se mi závěr filmu, bylo to hezky zakončené. Věřím, že pře pár lety by se mi film nelíbil, protože bych na to nebyla asi dost vyzrálá, ale teď jsem si ho vážně užila a ráda se na něj někdy podívám znovu. ()

Allenka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku docela příjemně kousavá konverzačka, která ovšem všechen svůj vtip vyčerpala v první třetině filmu a pak už jsem se přistihla, jak vypínám a už to ani neposlouchám, jelikož informace obsažené v dialozích byly stále se opakující nebo nulové. Pořád je to ale lepší než průměrná romantická komedie. Je to můj tisící ohodnocený film, tak jsem měla potřebu se k němu vyjádřit také slovně. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen za pouhých 10 dní. (ČSFD)
  • Při diskusi v posteli Frank (Keanu Reeves) dopije sklenici vína. Zatímco řeč pokračuje plynule dál, mění se vzdálenost kamery, a lze vidět, že sklenice už najednou není prázdná. O pár vteřin později Frank opět pije ze sklenice. (six_seven)

Reklama

Reklama