Reklama

Reklama

Peacemaker

Trailer

V Bosně je zavražděn významný politik a nedaleko Uralu právě explodovala jaderná hlavice. Dvě zdánlivě nesouvisející tragické události. První záhadné okolnosti vyplouvají na povrch a krizový štáb Bílého domu začíná okamžitě pracovat na nejvyšší obrátky. Šéfka oddělení nukleárního dozoru Julia Kelly dostává k ruce svérázného pomocníka, drsného vojenského specialistu Toma Devoa. Tahle dvojice spolu nudu rozhodně nezažije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (216)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Nenáročná spy-akce, které nechybí jak působivé akční scény, napětí, spád i charizmatické duo klaďas/záporák (výborný Iures a ještě lepší Clooney, který svou sekundantku Kidmanovou válcuje na plné čáře). Nechybí však ani typická scénáristická infantilita - předvídatelný děj a spousta klišé. Škoda, že si film neudržel onu zajímavou - bondovskou atmosféru z první poloviny. Kolem a kolem je to pořád lehký nadprůměr a díky Clooneymu přimhouřím oko ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak zase rusákům ukradli atomovku... a zas hrdinní amíci, zachránili svět. Scénář byl jen průměr a nešlo z něj vymáčknout něco navíc. Celkem solidní akční nářez, který zaujme několika neokoukanými scénami. Lehce podprůměrný akční film s docela dobrým Clooneym a docela špatnou i když hezkou Nicole... Docela jsem se u filmu bavil. ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně podprůměr, a to už v době, kdy jsem na tom byl v kině...Nejlepší scénou je hned úvodní přepadení vlaku (zakuklenci a přejezdy laserových paprsků mají opravdu něco do sebe), pak se vše zvrhne do vcelku standardní podívané. George Clooney se tímhle filmem sice zapsal do širokého povědomí producentů a diváků, ale jeho výkon je, řekněme, odpočinkový. Nicole Kidman mi byla odjakživa nesympatická, a ač nezpochybňuji její herecké kvality, v tomto snímku opravdu nic zajímavého nepředvádí. Stejně tak jako scénárista a režisér... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když ho Válka spatří, náhle ustane a začne se zamilovaně ztrácet v jeho hlubokých očích. Kolena se jí podlamují, jazyk má jako svázaný a nejraději by s ním okamžitě měla spoustu malých Mírečků i za cenu vzdání se všeho, co dosud vytvořila. Řeč je o uniformovaném mírotvůrci Georgovi C., na likvidaci jehož šarmu je nutno povolat pyrotechnickou jednotku.. Chvílemi se mi zdálo, že mu Mimi Leder podlehla taky a nevěnovala se tolik činnosti, u které je napsána v titulcích. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Dovoľujem si povedať že tento film patrí medzi najlepšie čo sa týka Clooneyho filmografie. Aj ked niektorý vravia že zápletka nebola dobrá, mne sa v tomto filme páčila. Nahánačka s mojím obľúbeným typom Mercedesa je rovnako výborná ako aj akcia s Clooneym v tom nákladiaku. Takisto výbuch jádrovej bomby na začiatku bol veľmi podarený. Hlavný záporák ušiel, a celkovo film na mna dobre pôsobil. No však hl. ženská by mala byť v takomto akčnom filme aspon trochu sexi. Ale Nicole Kidman mi však sexi ani náhodou neprišla. Do tohto filmu by sa skôr hodila taká Halle Berry alebo taká Eva Longoria. A nie takáto múmia ako Nicole. Toto je dôvod prečo 4* a nie 5*. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (23)

  • Ruští vojáci na základně, ze které vlak odjíždí, mají východoněmecké přilby. (smachj)
  • Scéna s prekladaním hlavíc z vlaku na nákladné auto sa natáčala na ceste z Harmanca na Kráľovu studňu Zalámanou dolinou pred stúpaním na Túfnu (viadukt železničnej trasy Vrútky - Banská Bystrica). (ČSFD)
  • Kvôli potrebám filmu pretreli na vlaku pôvodnú červenú farbu na zelenú s pruhom. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama