Reklama

Reklama

Peacemaker

Trailer

V Bosně je zavražděn významný politik a nedaleko Uralu právě explodovala jaderná hlavice. Dvě zdánlivě nesouvisející tragické události. První záhadné okolnosti vyplouvají na povrch a krizový štáb Bílého domu začíná okamžitě pracovat na nejvyšší obrátky. Šéfka oddělení nukleárního dozoru Julia Kelly dostává k ruce svérázného pomocníka, drsného vojenského specialistu Toma Devoa. Tahle dvojice spolu nudu rozhodně nezažije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak zase rusákům ukradli atomovku... a zas hrdinní amíci, zachránili svět. Scénář byl jen průměr a nešlo z něj vymáčknout něco navíc. Celkem solidní akční nářez, který zaujme několika neokoukanými scénami. Lehce podprůměrný akční film s docela dobrým Clooneym a docela špatnou i když hezkou Nicole... Docela jsem se u filmu bavil. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Na celý film se moc hezky kouká (tak na 4,5 hvězdičky) až do závěrečného "nahánění záporáka". V tu chvíli nastupuje totálně iritující pasáž filmu kde se "klaďasové" chovají jako idioti a hodnocení u mě padá tak na 1,5 hvězdičky. Opravdu tím koncem podělali fakt solidní podívanou a to hodně. Tedy na film se rád podívám ještě jednou, ale vypnu/přepnu ve chvíli kdy "vrchní záporák" vstoupí na půdu Spojených Států. Jen tak si zachovám dobrý pocit a zbytečně ne nerozčílím. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dávám 4 *,což je u mě na akční film poměrně hodně,ale hned vysvětlím proč.Základ u akčního filmu je pro mě neustálá akce,nářez,napětí,výbuchy,dramatické chvilky a to podle mne v Peacemakeru funguje na plný obrátky.I co se týče hereckého obsazení,spokojenost na mé straně byla,takže já byl tím pádem spokojený s celým filmem a Peacemaker doporučuji,pro mne příjemné překvapení. ()

Solly 

všechny recenze uživatele

Na úvod člověka naladí efektní scéna s krádeží jaderných hlavic, ale pak už to je celkem o ničem. Jedna hvězdička hodnocení je za výbornou hudbu, ale ta sama o sobě film zachránit nemůže. Takže kromě výše uvedeného je jediným kladem charizmatická dvojka hlavních hrdinů a celkem sympatický nápad, že vládní špičky USA se nesnaží bezcharakterně něo zamlčet nebo zneužít pro svoji politickou kariéru, ale bez výhrad povolují řešení navrhované svými experty. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

(+) Clooney a Kidman před čtrnácti lety, (-) Zase ti zlí Rusáci, (-) V některých scénách nevhodně nepasující Zimmerova hudba (nebyla špatná, vůbec, jenom mi neseděla k tomuhle filmu, spíš k nějakému hernímu dílu Rainbow Six). (~) Nic zvláštního ani na tu dobu, dnes by to už byl drtivý propadák. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (23)

  • Záverečná scéna, v ktorej sa Nicole Kidman kúpe v bazéne, bola natočená v bratislavskej Iuvente. (uncle_sam01)
  • Masky: Beatrix Dollingerová (slovenská maskérka, ktorá v septembri 2005 získala cenu Emmy za TV film Frankenstein). (krasomama)
  • Vlak, do něhož jsou ve filmu nakládány bedny s jaderními hlavicemi, táhne československá parní lokomotiva značky Škoda s rozchodem kol 1435 mm. Je však na ruské trati s rozchodem koleje 1524 mm. Scéna musela být proto natočena na vlečce v Malackách. (hippyman)

Reklama

Reklama