Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Kriminální drama podle skutečných událostí, které sleduje vládu rodiny Rizzuto a jejích nástupců nad montrealským organizovaným zločinem. (Netflix)

Recenze (21)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Mám rád gangsterky. Líbí se mi, jak se ti nenažraní šmejdi pusinkujou, přátelsky poplácávají a v příštím záběru se rozstřílí na cucky. Toho se v tomto seriálu dočkáme jen trochu, zkraje a zlehka. Ale první série budiž. Pomalé, vleče se to, občas dobré. Druhá série začne celkem nadějně, aby se vzápětí převtělila v rodinné vykecávací drámíčko, kde by akci ani Columbo nedohledal. Celkově jistě slušný a na poměry Netflusu nadprůměrný počin, ale chce to méně pocitů, děcek, hysterických bab, kecání a více akce a přímočarosti. (37%) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Portrét vraha menom Vito Rizzuto, nič však, čo by som musel sledovať aj po prvej sérií. Tých mafiánskych historiek je veľmi veľa, je z čoho si vyberať a táto obstala tak priemerne. Svojím štýlom, riadením mafie z väzenia a ďalšími úskokmi sa podobá na Gomoru. Ale tá je zase o dve triedy vyššie atmosférou aj zvratmi. Za spomienku ale stojí Kim Coates, ktorý to tu herecky vynikajúco ťahá. ()

Reklama

Daddko 

všechny recenze uživatele

V priebehu pár dní som videl 2 krimi seriály: Reacher, ktorý som zaradil do odpadu https://www.csfd.cz/film/1113878-reacher/prehled/ a Bad Blood za 5* Pre mňa je podstatný rozdiel dej ktorý sa nikdy nemohol reálne odohrať a je to len oblbovanie diváka (to je odpad) a príbeh ktorý sa reálne stal či už podľa skutočných udalostí alebo  je vymyslený. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ničím nevybočující mafiánská jednohubka, které v první sérii na rozehrání velké ságy očividně chyběly peníze a tak se to ve druhé zkusilo komorněji. Kim Coates sice úplně nenadchne, přesto je jeho Declan tou vůbec nejzajímavější postavou. Ostatně, příliš konkurence tu není, snad pouze Val. Více u jednotlivých sérií. 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takové standardní mafiánské blbnutí se zkorumpovanými policajty, nespolehlivými spojenci, válkami mezi rodinami a s pnutím uvnitř té vlastní. Zpracováním a příběhem se seriál nijak zvlášť neliší od podobně laděných kousků, ale je to natočené poctivě a s láskou k žánru. Sedlo mi to i herecky a je mi záhadou, proč nemá LaPaglia těch bossů na kontě mnohem víc. 80% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno