Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (434)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Boss Level sice nadchne epickým rozjezdem kde se pořád něco děje, čímž nás provází trefné prupovídky Franka Grilla, nicméně postupem času začne být čím dál tím více zjevná scenáristická bezradnost, která vyústí v podivné monology Mela Gibsona a přitroublé rozuzlení. Ve finále tedy dostaneme zábavnou akční jednohubku s osobitou videoherní stylizací, které ale ke konci začne trestuhodně docházet dech. A to je vzhledem k našlapanému začátku vážně velká škoda. (Netflix) „They have an army. All I have is time.” ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Boss Level má hrozne lákavú zápletku. Svalnatý Frank Grillo tu hrá svoj obvyklý typ - drsniaka, čo to nemá ľahké s ženskými, ale je chodiacou super zbraňou, či už ide o bitky alebo automobilové naháňačky. Ak by vás Boss Level bavil, odporúčam skvelého nízkorozpočtového Wheelmana. V tom však nenájdete zabijácke karikatúry, čo sa snažia Grilla na každom kroku zabiť - ale časovú slučku, vďaka ktorej má náš protagonista veľa výhod a môže sa ​​počas 150teho pokusu dožiť večera a zachrániť svet. Grillo kope, mláti, driftuje, strieľa a hláškuje ako o život. Toto je jeho šanca dostať sa do mainstreamu a Frank tomu obetuje maximum. Fandíte mu, pretože si to zaslúži. Vo filme hrajú aj Naomi Watts a Mel Gibson. Naomi to pristane a hrá tú onú dámu v ťažkostiach. Neviem ako to robí ale vyzerá každý rok mladšie a mladšie. Režisér z Grilla urobil ďalšieho Johna Wicka, navyše v subžánri, kde je skutočne dovolené porušovať fyzikálne zákony a požmurkáva na diváka viac, než je obvyklé. Jeden z top filmov roka. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Za mě nejzábavnější akční scífko za posledních x měsíců, možná i let... Svižné, vtipné, příjemně retro, se skvělými herci, skvělou výpravou, nabité skvělými triky, sexy... za tenhle dementní výraz se stydím... no tak teda aspoň "A Michelle Yeoh je pořád zatraceně sexy", to už by snad šlo... Tahle pecka si brzy žádá ještě jednu projekci, času bude dost, všechno je zavřený, covid buď pochválen. A i když zápletka s "věčným návratem téhož" není vůbec originální a bez jistých hollywoodsky nablblých dějových rovin typu "otec a syn" a "ajlavjů" bych se rád obešel, hodnocení je bez diskuse +90%, takovýhle ryzí koncentrát z VHSkových videobéček je pro mě lahůdka. P.S.: Musím si (až otevřou knihovny) znovu přečíst Neffův Čtvrtý den až na věky, mám takový neurčitý dojem, že jeho leitmotiv je Boss Levelu tak nějak trochu podobný. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Vtipná, akčná a zábavná pocta hracím automatom konca 80. rokov. Tie chodievali cez letné obdobia mestami v kamiónoch, ktorých príves tvoril rad vedľa seba naukladaných hracích automatov (jeden automat bol vždy len na jednu hru). V podlhovastom kovovom prívese s drevenou dlážkou sa vždy tlačila kopa deciek. Opakovane zažívali nezabudnuteľné dobrodružstvá pri zostreľovaní vesmírnych hajzlov Space Invaders, či pri pojedaní bodiek labyrintom Pacman. Hra končila likvidáciou hráčovej postavičky na obrazovke. Vhodenie temne žltého kovového žetónu s nápisom Bally v hodnote 2 Kčs ale zaručovalo návrat do dobrodružstva. Od počiatku. Cieľom bolo pokoriť hru, dostať sa do levelu, za ktorým už nenasledovalo nič ťažšie. Potom mohlo nastať počítačové odkliatie a odchod za inými dobrodružstvami mladosti. Málokomu sa to podarilo, ostávala skupina mládežníckych okukovačov, dúfajúcich v nemožné. Príjemné pozerať po rokoch film, kde sa hrdina snaží o čosi veľmi podobné. 70%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Carnahanův předčasný dárek fajnšmekrům. I když jde o levnější, nostalgicky krvavou produkci s průměrnými triky a jednoduchým devadesátkovým příběhem, je v něm tolik pomrknutí a drobných sebe parodických narážek, že mu to rádi odpustíte. Časová smyčka je katalyzátor, ale spíše je BOSS LEVEL o lásce k akci, starým videohrám a rodině. Frank Grillo funguje skvěle jak v poloze ultimátní zabiják tak starostlivý otec. Sype z rukávu jednu hlášku za druhou a nejde mu nefandit. Gibson se výžívá v roli plukovníka se spasitelským komplexem, který rád vede monology. Naomi Watts dokázala i ze dvou scén vykřesat nejkomplexnější postavu. Výborná zábava, u které mě hodně mrzí, že ji nevidím v kině, bo Covid. Nelíbí se mi, je to takový ten typ, který nedostatek talentu vynahrazuje snahou a pílí. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Hudbu k filmu nahrali Bratislava Symphony Orchestra v Štúdiu 2 Slovenského rozhlasu. (desade)
  • Postavu Gunnera (střelce ve vrtulníku) hraje špičkový hráč amerického fotbalu a trojnásobný vítěz Super bowlu, bývalý hráč New England Patriots a pozdější člen týmu Tampa Bay Buccaneers, Rob Gronkowski. (freeman001)
  • Roy (Frank Grillo) ukradne ve filmu oranžový Dodge Challenger s karoserií kabriolet. Automobilka Dodge však takové auto sériově nevyrábí, jde tedy o dodatečně upravený vůz. (FIAT 500)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama