Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (434)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další skvělý námět časové smyčky. A film na tenhle způsob musí být jedním z těch nejpovedenějších, co jsem zatím viděl. Akce je vskutku brilantní a nenudil jsem se ani na chviličku. Snad ani když Dave začal vyprávět. 95% PS: film byl podle mě ještě o něco lepší než srovnatelný film Na hraně zítřka s Tomem Cruisem. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Je to tak na hraně zítřejších dvou a tří hvězd, ale na Hromnice o hvězdičku více, tedy jsem přimhouřil senzor a trošku tomu vesměs kýčovitému béčku polechtal ego vyšším hodnocením. Sice to někdo solidně odflákl, takže ta banda senilních panáků v čele s Melem vypadá při tom hraní jako ochotnický spolek místního geriatrického “ještě jsme na živu” oddělení, ale zbytek překvapivě odsýpá. Akční scény se docela povedly a sem tam upadnuvší vtip rozvlní hladinu jinak kolosálního scénáristického průseru. Není to nic světoborného, ale koukat se na to dá. Obzvláště pak lidé, preferující rutinu, nebo fanoušci repetitivních časových paradoxů budou chrochtat blahem. 50% ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Dva filmové koncepty majú v dnešnej dobe nekonečný potenciál. Paralelné dimenzie a časová slučka. A Carnahan sa do časovej slučky obul na tej najvyššej úrovni. A mohol to byť jasný kult. Nechýba tu totiž takmer absolútne nič. Parádny a nadupaný akčňák, silná romantická linka, husté hlášky, špičkové obsadenie a dokonca aj celkom príčetná sci-fi zápletka. A potom príde záver a režisér z nadštandardne popcornového filmu vyrobí záver bez katarzie. Toto mu naozaj neodpustím a preto iba za štyri Osirisove vretená. Kiež by existoval alternate ending... (26.1.2021) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu křečovitější verze Na Hromnice o den více, ale jinak de facto to samé. Možná se tu míň souloží, byť Michelle Yeoh ty lekce určo nedávala jen tak, ale to se divák může jen domnívat. Tam kde byl Bill Murray vtipný, Frank Grillo ustřelí hlavu nebo vrazí do čínského děvčete meč, za mě cajk. Možná toho Gibsona mohl nahradit ten radiobudík, co známe právě z Hromnic, vyšlo by to nastejno a ten by své fanoušky tolik nenasral.. Dva a půl, ale nejsem moc zvědavej na druhej level, takže zaokrouhlím dolů. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Časová smyčka už se objevila v komedii, sci-fi, hororu a teď to tvůrci zkouší využít v akčním béčku. Frank Grillo každý den bojuje s bandou zabijáků a snaží se zachránit svět, ženu a porazit Mela Gibsona. Prolog je výborný, hýří nápady, Frank Grillo je cool a akce nevypadá vůbec zle. Bohužel nabušený úvod vydrží asi tak 15 minut a pak přijde nutná vysvětlovačka, která tempo zpomalí a přestože film chytí druhý dech, už to není taková jízda, jakou by si divák přál. V dnešní době se jedná o malý zázrak, ale přeci jen jsem čekal trochu více. Gibson silně nevyužit. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Hudbu k filmu nahrali Bratislava Symphony Orchestra v Štúdiu 2 Slovenského rozhlasu. (desade)
  • Roy (Frank Grillo) pije v baru HKB Hong Kong Baijiu s obsahem alkoholu 43 %. Většina tohoto pití se prodá v rodné Číně. Vyrábí se v malých sériích v provincii Sichuan z 5 druhů obilovin a odesílá se do Itálie ke dvouletému zrání v sudech od koňaku. (DJMaroko)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama