Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (434)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Ultimátně zábavné akční sci-fi, se, sice již několikrát opakovanou, zápletkou ( viz. Groundhog Day, nebo třeba Edge of Tomorrow ), ale s vynikajícím, dostatečně akčním, vtipným a inteligentním, zároveň příjemně béčkovým, provedením, kde víceméně vše šlape tak, jak má. Pár hluchých míst se samozřejmě najde, ale nevadí na tolik, aby mi ubraly z momentálního nadšení. 4,5* ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Boss Level sice nadchne epickým rozjezdem kde se pořád něco děje, čímž nás provází trefné prupovídky Franka Grilla, nicméně postupem času začne být čím dál tím více zjevná scenáristická bezradnost, která vyústí v podivné monology Mela Gibsona a přitroublé rozuzlení. Ve finále tedy dostaneme zábavnou akční jednohubku s osobitou videoherní stylizací, které ale ke konci začne trestuhodně docházet dech. A to je vzhledem k našlapanému začátku vážně velká škoda. (Netflix) „They have an army. All I have is time.” ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející kombinace Grilla, akční řežby a svěží mixnutí ve stylu Na Hraně Zítřka a arkádové hry s prostřílením se až k final bossovi. Možná trošičku škoda, že akce nešlápla více na plyn, že Mel Gibson neměl výraznější záporáckou roli a že je zde 20 minut konzervativní love story výplně a emočního ždímání z pouta otce se synem, ale jinak jsem si film místy užil. Nic převratného, ale přece jen jde o jedno z těch méně otravných akčních béček. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další skvělý námět časové smyčky. A film na tenhle způsob musí být jedním z těch nejpovedenějších, co jsem zatím viděl. Akce je vskutku brilantní a nenudil jsem se ani na chviličku. Snad ani když Dave začal vyprávět. 95% PS: film byl podle mě ještě o něco lepší než srovnatelný film Na hraně zítřka s Tomem Cruisem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…CHYCEN VE SMYČCE NIKDY NEKONČÍCÍHO DNE…“ /// „Na hromnice o den více“, „Zítřek nikdy neumírá“, osmdesátkovej nápad, moderní kabát, ale taky nudný a ukecaný místa. Má to celkem švih, je to občas prdel, ale ze začátku to baví víc než na konci. Taková blbina, na kterou si zejtra nevzpomenete… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1. Časový smyčky mě nikdy neomrzej. 2.) Film jako videohra? To chci! 3.) Thx za titule „westside“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Spoločnosť Cliva Ventora (Mel Gibson) sa volá "Dynow" (z angl. Die now - Zomri teraz). (m.a.t.o.)
  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama