Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ambice hlavních aktérů, tedy režisérky, scénáristů a především Nicole Kidman, nebyly právě malé, ale obávám se, že divák si z filmu odnese jen vzpomínku na strhanou tvář herečky, která byla vždy považována za sexy symbol Hollywoodu a nemá nejmenší problém svůj vzhled vylepšovat zákroky plastických chirurgů. Tady se v zájmu role změnila v lidskou trosku trvale naloženou v lihu a zásobovanou nejspíš i nějakým tím amfetaminem. Ničitelka nepředstavuje dobrý snímek, jelikož Karyn Kusama je jen velmi průměrná režisérka, která příběh potápí směřováním k vztahovému sentimentu a snahou o psychologický ponor do nitra postav, na který nestačí síly ani jí a konec konců ani scénáristům. Poslední hřebík do rakve svého projektu zatloukla neochotou stříhat. Ten film měl být minimálně, zdůrazňuji minimálně, o 20 minut kratší. Celkový dojem: 55 %. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aj z N. Kidman sa snažili „spraviť svojráznu policajnú hrdinku“. Ja viem, to je silný výraz. Vytvorená atmosféra pre príbeh je aj viac-menej v poriadku, ale ten samotný príbeh nie je šikovne využitý pre filmové účely. Časovanie preskakovania medzi minulosťou a súčasnosťou nie je zlá, ale mohla byť aj lepšia. Veľmi pomalé tempo na 2 hodiny. N. Kidman kvôli filmovej roli ešte ani raz nevypadala tak zle. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tu bol jasny pokus o to, nenatočiť len ďalšie tuctové krimi, ale povýšiť to na iný level. Nevydalo. Súkromná dejová linka mi liezla na nervy, hlavná dejová linka a prelínanie dvoch časových osí a stým "divným" záverom bola natočená zvláštne a celé dokopy to malo feeling, ktorý proste nebaví, nudí a hlavne, prečo sa to kurva volá Ničiteľka? Na strane druhej, maskér Kidmanky by mal isť rovno po Oskara a ona aspoň po globus. 3 z 5 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nic sem nečekal a krom dobré Nicole Kidman ani nic nedostal...bohužel se musím přiklonit k názoru,že ne vždy stačí mít v hlavní roli známou tvář namaskovanou k nepoznání a navíc obsazenou v hodně nezvyklé roli.Tohle je přesně ten případ a ač se Nicole vážně snaží,nedokáže zachránit,že celé je to zbytečně dlouhé a nemá čím překvapit...40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman je opět skvělá, ale film je natolik obyčejný a nezajímavý, že to nestačí. Po akční stránce potěší jen jedna slušná přestřelka v bance a tím to končí. Pomalé tempo, žádný dějový zvrat pouze solidní herečka v hlavní roli a to mi k dobrému filmu nestačí.3 hvězdy s přihmouřenýma očima za dokonalý make up. 50% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama