Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (166)

borec999 

všechny recenze uživatele

Lacnejšia a menej kvalitná napodobnenina Bird Boxu, resp. Tichého miesta, ktorá je vďaka produkčnému zázemiu Netflixu po technickej stránke na obstojnej úrovni, no je len minimálne strašidelná/desivá a všeobecne slabšia asi vo všetkých ohľadoch od spomínaných filmov a tým pádom nestojí za pozornosť. Aj keď verím že sa nájdu aj nenáročnejší diváci, ktorí spomínané filmy nevideli a ktorých uspokojí aj táto verzia Johna Leonettiho... 40% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Ušatý, chlupatý... apetit značný, netopýr zubatý... po krvi lační!" Nejprve s dovolením starý vousatý vtip: "Paní speleoložko, mám dotaz. Co to támhle, vedle krápníku, visí za ptáka?" " Řekla bych, že je to zmutovaný netopýr, jenže nevisí za ptáka, ale za pacičky..." Náhodou, nečekal jsem (protože Němčouři), že netopýří trus bude tak výživný. Ovšem pozor! Při jeho nadměrné konzumaci můžete zblbnout jako sektářský reverend. "Dejte nám dceru! Proč? Protože je plodná..." Btw, reverend s uříznutým jazykem sem asi vlezl omylem, z jiného filmu a jiného žánru, ale dobře tak. Když už netopýr nemůže, šibnutý magor pomůže. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Apalačských horách vypustí vědci nechtěně z jeskyní jakési pterodaktyly. Ty jsou slepí a orientují se podle zvuku a zaútočí na lidstvo film vypráví příběh hluché holky a její rodiny, která se snaží přežít. Hodně průměrná záležitost, která by možná v rukách někoho talentovanějšího byla pecka takhle je to, ale průměrný horor, kterých jdou do oběhu desítky. Mínusové body za toho psa jelikož nemám rád, když se ve filmech zabíjí zvířata (místo něho mohl radši chcípnout ten kluk, který si hrál na těžkého drsňáka a podělal se z jednoho chřestýše). O nějakém scénáři a logice ani nemluvím například co tam jedly tolik dní nebo to žily jen ze vzduchu případně ti pterodaktylé tam pořádají nálety nad domem , ale dostat se tam dostanou až na konci kdy už je pozdě. Jinak tohle a Tiché Místo soutěží o to kdo tam narve nejvíce píčovin v Tichém místě byla rodina, která kdyby žila u vodopádů přežije , ale rozhodly se žít kdesi v baráku a chcíply nemluvě o tom, že celý film byl o tom jak měly byt ticho, ale děcko si udělaly. Tady je rodina, která za celý film potká jen jakési sektisty chvíli poté u nich jedna z nich zvoní a jich to nenapadne neotevřít nemluvě opět o armádě, která není schopna zlikvidovat jakési ptáky na , které by stačily i tepelné rakety například. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Německý horor „The Silence“ hodně kazí skutečnost, že se jedná o film, který přišel v podstatě jako pohrobek filmu „Tiché místo“. Rozhodně není tak dobrý, a to nejen ve své „originalitě“. Problém je i v tom, že mu chyby skutečně tíživá atmosféra a neskutečné napětí, které jsou mnohdy vyvolávány ne scénami samotnými, ale prostě jen scenáristou, který nevěděl coby. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám nelíbil A Quiet Place ani Bird Box nebo hodláte tohle sledovat jako první z těchto tří snímků, nekoukejte se na tento film. Jestli vám to přišlo v poho, tak se na tohle můžete podívat. Na Německo bych řekl, že velký pokrok, vypadalo to úplně jako americký film. Efekty jsou trochu horší, ale moc to nejde poznat (na rozdíl od Syna Temnoty). Příběh si myslím, že jde moc rychlým tempem. Některý scény jsou zbytečně dlouhý (scéna v autě) a některé zase moc krátké (střih na metro plné lidí). Chování postav je takové hloupé. Líbí se mi vztah mezi hlavní postavou a jejím crushem. Řekl bych, že by takto vypadala apokalypsa, akorát bez panikaření lidí - probíhala úplně v pohodě bez jakýchkoliv bouraček, což je dost zvláštní. Zdá se mi, že tu hodně věcí nedělalo skoro žádný hluk a normálně by aspoň dělat mělo. Líbí se mi konec a ta sekta. Sekta byla ze začátku fakt hodně trapná a věděl jsem její záměr, ale pak se dobře rozjela. U filmu jsem neusínal (v poslední době se mi to děje často). Dávám dobrý 2 hvězdy. VYHODNOCENÍ: PROČ VŽDYCKY JEDOU NA SEVER A NE NA JIH?! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Napriek podobnosti so snímkom Tiché miesto (2018) je tento film založený na rovnomennej knihe od Tima Lebbona, ktorá vyšla v roku 2015, teda celé 3 roky pred filmom Tiché miesto. (Astonko)

Reklama

Reklama