Reklama

Reklama

Jeruzalém: Brána do pekel

  • Izrael Jeruzalem
Trailer 1

Dvě kamarádky se vydávají na prázdniny do Jeruzaléma. Brzy se zde spřátelí s židovským vojákem, arabským správcem hotelu a také mladým záhadologem. Nikdo z nich však netuší, že ve městě zrovna vrcholí ďábelská aktivita, ulice se plní démony a zombie a všem půjde o život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (86)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

No na jednej strane úplna hovadina, s množstvom nelogických činov postáv, ale zas, musím priznať, že som sa celkom bavil a veľa sa aj nasmial.. čo pri horore nie je zrovna chváleniahodné, nemám pravdu? A však čo, nejaký účel to u mňa splnilo, aj keď úplne odlišný ako malo. Ale v rámci prehliadky Jeruzalemu by mali byť spokojní všetci. Uvidíte z neho dosť, takže v podstate môžeme Jeruzalem označiť aj za turistickú prehliadku. ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Do tohoto jsem šel hlavně kvůli lokacím, v Jeruzalému se film moc netočí, ale tady jim to asi procházelo, resp. s brýlemi nepotřebuješ moc velký štáb. Ve Staré městě je všechno kousek, lokace taky super, jen ten závěr moc neba - na lekačky a psycho podívanou jsem nečekal a proklikal to se zvýšenou rychlostí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud ale jde o postavy, budete mít už po sté pocit, že se díváte na jednu a tu samou skupinu. Ve found footage hororech se na postavy prostě kašle a tvůrci tam chtějí mít jen nadržené a následně uřvané pitomce. Tohle je něco, na co se prostě nechcete koukat až tak často. Třeba se ale jednou zase někdo pokusí o to, aby i found footage film byl plnohodnotný a ne jen zběsilá honička bez skutečně pořádné snahy natočit opravdu komplexní film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasika. Do půlky se prakticky nic neděje, pokud nepočítám začátek, který dokázal docela navnadit. Ale jinak jen trojice Amíků různého stupně tuposti objevuje krásy náboženské metropole. Pak dojde k události, která všechny zúčastněné donutí prchat podzemím z Jeruzaléma a tam narazí na mocnosti pekelné. A právě v podzemí jsou tak dvy tři dobré záběry, které Jeruzalem chrání od absolutního odpadu. Jinak je to zase jen o trdlování s ruční kamerou a ječení. 15% ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný film s nepříjemnou "amatérskou" kamerou, nelze omluvit ani typem tzv. found footage filmu. Dvě sekulární americké Židovky si přijedou užít do Izraele, zde se spřátelí s liberálním muslimem a křesťanem, kteří nepochybují a temných silách, působících ve městě Jeruzalémě. Námět možná dobrý, ale zpracování mizerné. Souhlasím s komentářem maddy. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama