Reklama

Reklama

Jeruzalém: Brána do pekel

  • Izrael Jeruzalem
Trailer 2

Dvě kamarádky se vydávají na prázdniny do Jeruzaléma. Brzy se zde spřátelí s židovským vojákem, arabským správcem hotelu a také mladým záhadologem. Nikdo z nich však netuší, že ve městě zrovna vrcholí ďábelská aktivita, ulice se plní démony a zombie a všem půjde o život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (86)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Námět ze kterého mohl být naprosto famózní horor, jenže je natočený tak špatným duem režisérů, že sem při jeho sledování občas nervózně koukal do rohu obrazovky, jestli na mě nevykoukne nápis SyFy Channel.Přes 45 minut posloucháte lámanou angličtinu několika přičmoudlých opékačů kebabu a sledujete hnusnou, blbou a uječenou píču, kterou bych jedním dělem poslal k modlitbám.Kromě námětu je prostě všechno špatně a když už konečně vypukne ta pekelná apokalypsa, uvidíte jen pár digitálních bubáků a asi tři povedený lekačky.Bohužel opravdu neskutečně zabitý film, který by si zasloužil větší rozpočet a hlavně tvůrce, kteří umí i něco jiného, než obsadit do hlavních rolí neskutečně nesympatické kokoty.Když v poslední scéně ta borka vzlétla i s těma brejlema, skoro už sem se hystericky musel smát.30%. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

No na jednej strane úplna hovadina, s množstvom nelogických činov postáv, ale zas, musím priznať, že som sa celkom bavil a veľa sa aj nasmial.. čo pri horore nie je zrovna chváleniahodné, nemám pravdu? A však čo, nejaký účel to u mňa splnilo, aj keď úplne odlišný ako malo. Ale v rámci prehliadky Jeruzalemu by mali byť spokojní všetci. Uvidíte z neho dosť, takže v podstate môžeme Jeruzalem označiť aj za turistickú prehliadku. ()

Reklama

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Hromada vykrádaček, kdy jsem si odškrtával kolonky ve stylu scéna z [Rec], kamerový nájezd z Cloverfieldu, inspirováno scénou z Bavových Démonů atd. a přesto mě to jakýmsi zvráceným způsobem bavilo. Ani nijak zvlášť nevadilo, že první půlku filmu se jen seznamujeme s postavami a v podstatě nic pořádného se tam neděje. Pravda, sem tam mě dost štvaly do očí bijící nelogičnosti ve stylu voják odvrátí zrak od příšery, aby se něco řekl kolegovi a příšera po něm skočí, ale to už asi k těmhle typům filmů patří. Za mě celkem kvalitně namíchaný žánrový gulášek. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tady v Jeruzalémě máme takové rčení. Když hovoříš s Bohem, je to v pořádku. Ale jakmile začne hovořit On s tebou, je to průser ----- V záplavě všelijakých hororů jsem od tohohle čekal trochu originality. Námět mne hned zaujal. Já jsem nikdy nebyl úplný fanda do hororů a už vůbec na ně nejsem specialista jako někteří z mých přátel zde. Nikdy jsem jimi ale nepohrdnul a když byly dobré, uměl jsem je poctivě ocenit. Musím říci, že místo různě roztřesených záběrů z kamer byl ten nápad s brýlemi docela fajn. Holky byly hezký, správně naivní, prostě takové ty klasické americké pipiny jedoucí hledat zábavu a dobrodrůžo do exotické lokace. že se jim toho v těchto filmech dostane většinou vrchovatě je jasné! :-). Až do oné noci mne to docela i bavilo a i v této části bylo pár příjemných lekavých momentů. Pak to sklouzlo do těžkého béčka a už to v něm zůstalo včetně špatných digitálních efektů když dojde na ty zombie... Je to nakonec docal škoda, protože díky lokacím to mělo zajímavý potenciál a ani ten námět nebyl až tak špatný jako jiné horory s bubákem na půdě. Dávám za 2 seky mečem. * * ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud ale jde o postavy, budete mít už po sté pocit, že se díváte na jednu a tu samou skupinu. Ve found footage hororech se na postavy prostě kašle a tvůrci tam chtějí mít jen nadržené a následně uřvané pitomce. Tohle je něco, na co se prostě nechcete koukat až tak často. Třeba se ale jednou zase někdo pokusí o to, aby i found footage film byl plnohodnotný a ne jen zběsilá honička bez skutečně pořádné snahy natočit opravdu komplexní film. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama