Reklama

Reklama

Yellowstone - Season 5

(série)
Trailer 1

Epizody(14)

Diskuze

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

tron

Prostě mu v prvním díle bouchne bomba v kanclu a zbytek famílie s Beth v čele bude celou sérii zuřivě likvidovat strůjce toho atentátu (což bude beztak Jamie+někdo).... Costner všude říká, že by v tom klidně pokračoval, kdyby dokázali napasovat natáčení do jeho volna.. Obě strany se snaží ten problém dál neprohlubovat a vlastně bych se nedivil, kdyby se dokázali domluvit alespoň na tom natočení té smrti.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Bohužel, Costner není jenom hlavní hvězda seriálu, ale ještě navíc postava, kolem který se to nejvíc celý točí kolem... Good luck :)

tron

tron (hodnocení, recenze)

Tiež som si myslel, že si to rozmyslí po tom, čo sa z Horizontu nestane taký fenomén, ako čakal. Ale ak už natáčajú novú sériu, tak s ním evidentne nepočítajú. To, že z deja musí odísť dôstojne, ale nie je jeho problém, ale Sheridanov. To on musí vymyslieť dôstojný odchod, takže je jedno, do akej miery to má u prdele Costner. Dokonca môže Sheridanovi robiť peklo zo života, ak bude mať chuť: odmietne sa vrátiť, ale zároveň Sheridan bude musieť vymyslieť dôstojný spôsob, ako postavu vyradiť z deja. Hlava 22. Alebo možno prídu so šalamúnskym riešením, že sa Johnovi vráti choroba, odíde sa liečiť do kúpeľov v Trenčianskych Tepliciach a možno sa raz vráti a možno nie a možno príde kúzelník. Mňa táto situácia pravdupovediac začína baviť, je to napínavé, zamotané a nepredvídateľné s miernou erotickou príchuťou, do toho dráma, thriller, telenovela... Rád by som o tom videl seriál á la The Offer.

na příspěvěk reagoval ledzepfan

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

Něco mi říká, že Kevin má celou smlouvu u prdele. Tohle bude rychlovka. Použijí nepoužité záběry, nebo AI, spadne na něj při venčení piano, pár záběrů na zrzku a pár bukvic v kožených gatích jak koukají smutně do dálky a John je out. Ale třeba si to ještě rozmyslí. Teď, když jeho Horizont v kinech moc neválí.

Uživatel ANALYZATOR smazal svůj příspěvek.

tron

tron (hodnocení, recenze)

Vraj mal v zmluve nejakú divnú klauzulu o tom, že ak by aj John Dutton raz mal odísť z deja, tak dôstojným spôsobom. Otázne je, čo je dôstojné.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

rollman1

A víme jestli pořád bez Costnera? Před rokem a půl se se Sheridanem porafali, ale rok a půl je rok a půl.. to už dokáže otupit hrany..

na příspěvěk reagoval Filmantomas

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

tron

je v tom chaos, ale co jsem se já naposled doslechl, tak zbytek S05 se odvysílá v létě, McConaughey už mezitím odstoupil a Sheridan se teď nejvíc soustředí na sérii Land Man

na příspěvěk reagoval rollman1

tron

tron (hodnocení, recenze)

Slasher

Dá sa to brať aj tak, že táto séria je hotová a ak raz naozaj vzniknú aj "zvyšné" diely, budú vnímané ako séria č. 6. Samozrejme netvrdím, že sa to na čsfd tak má svojvoľne brať, ale aké sú oficiálne vyjadrenia Sheridana, Costnera a spol.? Stále piatu sériu vnímajú tak, že vznikla len jej prvá polovica? Možno to prehodnotili po udalostiach, ktoré nastali zo strany Costnera a po novom piatu sériu vnímajú ako ukončenú a ak sa bude Costner na chvíľu ochotný vrátiť, tak ho zapoja do šiestej série, do ktorej už nastúpi striedanie v podobe McConaugheyho.

na příspěvěk reagoval Slasher

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Slasher

Otázka je, jestli těch šest dílů ještě někdy uvidíme.. Rok je ticho po pěšině a nikdo se moc netváří, že by "velké finále" klepalo na dveře. A po pravdě, jestli jim tam Costner explodoval do xichtu a rok bezradně sešívají cucky scénáře do nějakého tvaru co se odváží naservírovat divákovi, tak snad možná ať to nechají ustřižený... Nebo.. víme něco víc o tom v jakém je to stádiu?

tron

tron (hodnocení, recenze)

Pýtam sa správne, ak sa pýtam, že budeme čakať X rokov, kým bude oblokovaná táto séria a bude sa dať hodnotiť/komentovať?

na příspěvěk reagoval Slasher

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

Pátá série je zatím jedno velký špatný. Už to vypadá víc jako zoogay pořad.

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama