Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (205)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Dobře mi tak, šel jsem do toho dobrovolně. Po celou dobu jsem měl dojem, že se dívám na nějaký delší díl Bakalářů. Ovšem vyčáchlý a bez vtipu. Bohužel to není ani komedie, ani romantika. Symfonická hudba provázející téměř celý film rozhodně navodila veselou atmosféru. Snažil jsem se, ale nepomohly ani tři sklenky burčáku. Rejžo: Hodinový manžel byl jaksi lepší. Vysvětlení asi najdeme pohledem na to, kdo napsal scénář. Bystroň, který spatlal dva Kameňáky a potom nějaký film: "Po hlavě ... do prdele!" Sice jsem jej neviděl, ale možná to mělo být pokračování s názvem: "Už jsme tam ...!" ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Na Hodinového manžela to opravdu nemá, není to moc vtipné, a celkem předvídatelná dějová linka a zase se tam řeší rozvod a vztahy atd. Je to spíše televizní film, který nemá ani pořádnou dějovou linku, ale dokoukal jsem to. Pozitivní na tom filmu je bezesporu obsazení ( včetně minirolí Rupert a Kolesárová ) a pozitivní je určitá letní pohoda, která z toho filmu vyzařuje ani nevím proč, ale působí to doslova oddechově. ()

Reklama

cherita 

všechny recenze uživatele

Snaží se to být českou variací na Svatbu mého nejlepšího přítele, a kdyby se to bývalo povedlo, tak s tím nebudu mít problém, ale ve výsledku je z toho jen takový luxusnější Kameňák. /Ten film má několik zásadních nedostatků. Tak především není téměř vůbec vtipný. Je tam pár momentů (asi tak dva nebo tři), kterým by se teoreticky dalo zasmát, kdyby si s nimi někdo dal tu práci a režijně je trochu ukočíroval, což se stejně nestalo. Jinak tvůrci zřejmě spoléhají na to, že po zbytek filmu postačí jako zdroj humoru konfrontace mezi sympatickou hlavní hrdinkou a její mladší a ve všech ohledech dokonalejší sokyní, ale ani z téhle komediálně vděčné situace se moc vtipu vytěžit nepodařilo./ Film naštěstí není dlouhý, ale když polovinu stopáže zabere expozice, tak je to problém. Takhle se celou první půlku těšíte, až tvůrci svedou hlavní postavy dohromady a konečně začne pořádná sranda. Jenomže když se to stane, děj nemá šanci se ani pořádně rozjet a už je konec (který je mimochodem pěkně odbytý). /Celý film se odehrává v takovém tom luxusním bezčasí, na které se my diváci hrozně rádi díváme, protože nemá vůbec nic společného s naší každodenní realitou. Nikdo (ani matka samoživitelka) tam neřeší finanční potíže, všichni jezdí v bavorácích nebo Mini Cooperech, důchodkyně létají do Indie za duchovním poznáním a všichni tam mají nějaké honosně znějící povolání (lékař na soukromé klinice, klavírní virtuoska)./ Lenku Vlasákovou mám ráda, ale tady ji vizážisti zohyzdili tak, že není pod tím nánosem make-upu a samoopalovacího krému skoro vůbec poznat./ Hudba je strašná. Zní to jako kompilace toho nejhoršího z Rosamundy Pilcherové a dokonale zabíjí veškerý pokus o vtip. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jedna z nepříliš lichotivých zpráv o stavu naší kinematografie. Určitě nejde o šílenost typu Babovřesky nebo Waterloo po česku, po které demonstrativně vracíte svou průkazku do klubu "Jsem člověk"..........ale v důsledku naprosto zbytečný počin, bez jakéhokoliv byť nepatrného významu. Amatérská nevěrohodná romantika jako z pera kolektivu zootechniků z Horní-Dolní....jako jeden díl nějakého nekonečného seriálu dobrá, ale takhle se přece nedělá celovečerní film....a nebo ano? ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Doteraz som bol presvedčený, že práve romantická komédia je pre filmárov vďačným žánrom, pretože nevyžaduje toľko námahy a ani talentu na to, aby vznikol prinajmenšom obstojný produkt, ktorý ak už neohromí, tak diváka neurazí a aspoň trochu pobaví. Dnešným dňom sa však musím poďakovať Tomášovi Svobodovi a jeho kolegom, ktorí ma dokázali z tohto omylu vyviesť. Nech sa totiž snažím, ako len viem, vo filme Ako sa zbaviť nevesty nedokážem nájsť absolútne nič, čím by si vyslúžil aspoň tú vytúženú nálepku "průměrná podívaná". (25%) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení filmu provázely i jisté nepříjemnosti. Andrea Kerestešová například skončila v nemocnici po těžké alergické reakci na vosí bodnutí. Následně byl převezen do nemocnice i osmiletý herec Matyáš Bystroň, který hrál hlavní roli. Ten zkolaboval přímo na place během natáčení na základní škole. Zvracel, dostal vysokou horečku a musel být převezen do nemocnice. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Videoklip k filmu natočila Dara Rolins, a to na písničku „Wild world“, kterou přezpívala právě pro tento snímek. Na soundtracku se podílel i hudebník David Kraus s hitem „Překrásná“. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama