Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (205)

Olík 

všechny recenze uživatele

Jedna z nepříliš lichotivých zpráv o stavu naší kinematografie. Určitě nejde o šílenost typu Babovřesky nebo Waterloo po česku, po které demonstrativně vracíte svou průkazku do klubu "Jsem člověk"..........ale v důsledku naprosto zbytečný počin, bez jakéhokoliv byť nepatrného významu. Amatérská nevěrohodná romantika jako z pera kolektivu zootechniků z Horní-Dolní....jako jeden díl nějakého nekonečného seriálu dobrá, ale takhle se přece nedělá celovečerní film....a nebo ano? ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Veliká naleštěná snobská nuda (k narozeninám se zpívá anglicky), která si hraje na Ženy v pokušení. Laciný a debilní humor, zápletka blbá, product placement na každém rohu a celkově vyzní do prázdna každé slovo, co se pronese. Za zmínku stojí max. Poláškův operní pěvec. Vskutku ale spotřební film pro víkendové podvečery na Nově před TN, na který se zapomene i kvůli tomu, že se zde vyskytuje Jana Kolesárová úplně oblečená, což je věc snad ještě neviděná. 20% ()

Reklama

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Slaboučká, hloupoučká komedie, která sice neurazí, ale ani nenadchne. Z velmi slabého scénáře nešlo více dostat. Nevěrohodné, nadsazené a místy trapné scénky gradují v němou šlehačkovou rádoby grotesku. Nechápu, proč je taková plytká slátanina podpořena prostředky, které by měly být určeny na hodnotné projekty. Postavy filmu jsou vypreparované z jakéhosi nereálného světa pražské smetánky. Z filmu čiší obdiv snobům, kteří nemají jiné starosti, než vztahy mezi sebou. Téměř není čemu se smát. Obsazení filmu je sice výborné, ale herci nemají co hrát. Skvělá je snad jen opět Jana Švandová. Další zbytečný film odsouzený k finanční ztrátě a zapomnění. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jak se zbavit nevěsty je druhý filmový režijní počin Tomáše Svobody (První byl Hodinový manžel který se celkem povedl a již v prosinci 2016 nás čeká dvojka Manžel na hodinu). Stejně jako u Hodinového manžela jsou vtípky docela dobře provedeny a zasmějete se. Největším tahounem filmu je Jana Švandová (která v tomto počinu hodně připomíná Elišku Balzerovou z Žen v Pokušení) která tu hraje takovou postavu kterou někdo bude mít rád a někdo zase ne. Vlastně celkové obsazení je perfektní (Matásek, Vlasáková, Plesl, Stryková, Kerestešová, Boková atd.) ............... Film je však slabší než Hodinový manžel už kvůli tomu že příběh není takový aby se dokázal utáhnout i na tak krátkou dobu (89 minut). Avšak jestli od romantické komedie chcete romantickou chemii tak tu tam rozhodně najdete. ()

meemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jeste pred velkym finale v cukrarne bych byl ochotny se uvolit ke trojce jako ve skole, dvema hvezdam, 40ti procentum. Nejspis z milosti a jako vymluvu, ze jsem uplne nemarnil pracovni cas. Po ocekavanem vyvrcholeni jsem vsak dospel k nazoru, ze se jedna o obycejny odpad. Zda se mi, ze ceske filmy trpi vylozene na jejich konce, to, co bylo snad pracne vystaveno, je zabito totalne odflaknutym zaverem. Spoiler: dojem kazi i zpomaleni dortove bitvy, ktere je mozna trendy a vypada cool, to by ale nesmelo trvat tak dlouho, ze se v nem utopi i to malo, co zbyvalo. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Během regaty, cca 52. minuta filmu, si švagrová (Jana Stryková) stěžuje, že je druhá loď před nimi. Přední plachtu ale mají nastavenou tak, aby pracovala proti druhé plachtě a loď stála na místě (tzv. naluvovaná plachta). (Jarek572)
  • Nová přítelkyně Honzy (David Matásek) ho jde v noci hledat do levé zadní kajuty lodi a najde ho tam se synem. Ráno (ve 46. minutě filmu) se ale Honza budí v přední kajutě (tzv. „v-lůžko“), aby vzápětí vylezl z té zadní. (Jarek572)
  • Videoklip k filmu natočila Dara Rolins, a to na písničku „Wild world“, kterou přezpívala právě pro tento snímek. Na soundtracku se podílel i hudebník David Kraus s hitem „Překrásná“. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama