Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

tron 

všechny recenze uživatele

Ja som to vedel, že ak raz bude Mark Wahlberg v nejakom filme plakať, nebude to akčný film ani triler (ani akčný triler), ale niečo ako toto. Skvelá vec a ak premýšľate nad adopciou alebo ste dokonca už „v tom“, prirátajte si aj piatu hviezdu. Kasting je veľmi silný, ale ono nakoniec aj tak ide hlavne „len“ o scenár, ktorý je hravý a vtipný, ale tiež dojemný a silný a v rámci možností sa nebojí jemne kontroverzne poukázať aj na temné, zákerné a menej idylické veci súvisiace s adopciou, o ktorých sa príliš nahlas v spoločnosti nezvykne rozprávať, hoci by sa malo, lebo ono to naozaj s rozprávkou nemá nič spoločné. Veľmi sa mi to páčilo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nalhávat, že tato komedie není obludně naivní, nicméně můžeme jí to hravě odpustit, jelikož se jí podařilo zkombinovat nadsázku, lehkost a alespoň v základech příběh, který neurazí. Pokoukání na Marka Wahlberga a Rose Byrne bylo velmi příjemné, projevovali se tak akorát sladce a sympaticky, aby film jako celek dokázal pohladit a přitom člověka nezadávil cukrem. Trnem v oku je pouze značně přepálená závěrečná pětiminutovka. 7/10 ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Trochu komedie, hodně rodinný drama, a to (vyjma úplného závěru) zcela koukatelný, i díky scénáři, jenž se nebojí slůvka fuck, případně hlubších psychologických úderů, který by člověk ve filmu s Marky Markem nečekal (viz např.: "jste jen další ženská, která si osvojila malé sirotky jenom proto, aby se sama cítila dobře."). ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Méně by bylo více. 1)  Spousta hodně chtěného "crazy" humoru sráží úroveň této s realitou nijak nesouvisející taškařice minimálně o jednu hvězdičku dolů. Méně by bylo více._____ 2)  47letý přesvalený Mark Wahlberg (otec) je stále přitažlivý._____ 3)  Ale přes všechny výhrady je to milý snímek. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Osobně mám radši maso uvařený a filmy spíš syrový. Nebo aspoň médium. Tady si teda kuchař dal záležet, aby masíčko bylo měkký a brambory na kaši. Přesto to (až na ten příšernej happyendovej závěr a občasné pokusy o pozitivní myšlení) vůbec nedopadlo špatněa vlastně se mi to i v některých místech docela líbilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama