Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

takový ten klasický hybrid mez komedií a dramatem,který klade důraz na to,že rodina je na prvním místě.Škoda,že ten hybrid tentokrát funguje tak napůl.Ne snad že by se Instantní rodina nesnažila dojit emoce,ale co je to platné,když skoro každá podobná scéna (byť i funkční) je velmi rychle degradována scénou,kdy se někdo chová jako hysterický magor.Já chápu,že američané mají v nátuře řešit věci jinak,ale co je moc je moc.Tady vší té hysterii kraluje Rose Byrne,která se pomalu ale jistě škatulkuje do podobných postav a já si vždycky myslel že má na víc...60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $48miliónovTržby USA $67,363,237Tržby Celosvetovo $120,556,201Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,278,725Tržby za predaj DVD v USA $2,274,808║ Pre tento krát taká stráviteľnejšia komédia, kde to našťastie funguje hlavne dejovo. Pobaví a má to aj nejaký ten dramatický podtext. /60%/ ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo. Nenápadná komedie s né příliš velkou kampaňí je nakonec hit jara a Mark Wahlberg si připisuje další body. Manželé se rozhodnou adoptovat dítě, ale ve výsledku si adoptují tři rebely, kde 15 letá Isabela Moner, představuje typického drzého nezvladatelného teenejždra. Smích doslova střídá pláč a kouká se na to moc hezky. 80% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Zatím překvapení roku,pohlazení po duši,film co vás donutí k slzám.A pokud jste neměli zrovna růžové dětství tak o to víc vás tento film dostane a ne není to další tupá americká komedie.V době všech marvelu a podobných nesmyslů(snad chápete jak to myslím) tento skvost svítí jako jasná hvězda na nebi.Takže co dodat.Vřele doporučuji.Za mě celkově 85 % a pět hvězd. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Taky se vám občas stalo, že jste se natolik vžili do děje, až jste nerozeznali realitu? Nu, tak já jsem se při filmu vžil do děje tak moc, až jsem dostal pocit, že jsem si adoptoval ze sociálky tři cikánčata. Jednu uječenou malou pizdu Eržiku, životem nezpůsobilého Jožka a snědou prcinu která by mi maximálně dala tak 7 let natvrdo [nikoliv vejce], za obtěžování mladistvých, a určitě i za ten incest [ale je nevlastní, tak se to taky musí počítat? To jsou otázky, které mi nedají v noci spát]. Od doby, kdy na Marka spadlo cca. 146 kádinek černošského spermatu v mrazáku, sorry, ale tahle vzpomínka se z hlavy jen tak nevykouří, a proto myšlenka že by tahle osoba měla být pěstounem cizích dětí mi hlava moc nebere. A proto mi jeho role přišla až neuvěřitelně umělá až nepřirozená. Pořád opakující situace, že děti jsou jednou v pohodě, a jindy zas úplně na zabití, mě hodně iritovala až několikrát při běhu filmu. Za Boha, já nechci mít děti! Interesting, tohle je účinnější než kondom. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)

Reklama

Reklama