Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

misterz 

všechny recenze uživatele

Adopcia je síce vždy lotéria, ale veľmi záleží na schopnosti náhradných rodičov. Nič nie je dokonalé, ideálne a ani ľahké, ale kde je vôľa a láska, tam je aj cesta... Celkový dojem zastal tak niekde v strede. Na komédiu málo komediálne, na drámu je tu málo dramatických situácií. Vlažný dojem ale trocha vyvažuje pozitívna energia, ktorá zo snímku sála. Lepší priemer. 65/100 ()

Script 

všechny recenze uživatele

Film podle skutečné události jak se americký pár rozhodne pro adopci tří dětí. Hrozně se mi na filmu líbilo, jak zachytili celý proces adopce v Americe. Rose Byrne, Mark Wahlberg a Octavia Spencer to zahráli skvěle. Hned jste si ty postavy, které oni ztvárnili oblíbili. Občas se ve filmu objevil nějaký přešlap, ale ve finále mi tyhle přešlapy ani nevadili. S vývojem děje jsem byl naprosto spokojený. Myslím, že mohu v klidu doporučit. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Mít více dětí je super, stačí se jim trochu věnovat a jsou v pohodě! Důležité je, aby si sedly jejich mamky ! '' :-) ----- Tohle byla hodně příjemná komedie, která lehce klouzala na vážnější struně. Kdo má doma děti, snadno jej film možná zasáhl i trochu hlouběji. Wahlberk jako tatťka a Byrne jako mamka mi do rolí dobře sedli a nebýt některých přepálených ,,humorných'' situací typu hašení hořícího ubrousku od spadlé svíčky čůrkem kečupu vymačkávaným z flašky, mohlo to být i na vyšší hodnocení. Film sám je hřejivý a samozřejmě nedopadne špatně. Bohužel ne vždy to končí jako v amerických komediích. Někdy geny či dávné běsy v dětských hlavinkách prostě nepředěláte a nevyženete. Některé děti jsou celoživotně traumatizované, nebo navzdory vzorné a láskyplné výchově v nové rodině začnou krást a chovat se naprosto mimo kontrolu. Není to jejich vina, je to vina jejich biologických rodičů. O to větší patří můj obdiv všem kdo do toho jdou i s tímto vědomím, nebo vědomím, že se máma po letech ozve a bude chtít děti coby napravená zpět... Volání krve je někdy mocnější obzvláště čím jsou děti starší a začnou se ptát. Pokud adopcím či pěstounské péči nenásilně dopomohl i tento film, pak jenom dobře . Dávám za 3 soudní medvědy. * * * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Člověk se směje a slzí, kdy se smát a slzet má. Jo, jak by řekl Andrej, je to účelovka, ale v tomhle případě účelovka milá a dojímavá. Pokud nepočítám místy přílišnou afektovanost v podání Rose Byrne, tak nic nemám ani proti hercům a Isabela Moner tu potvrzuje svůj talent. Hezky se na to koukalo. 80% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nemám rád moralistické filmy, ale tohle mne sundalo, hlavně konec, tam mi něco spadlo do oka, nejspíš cibule. Zvláštní, přitom bych přísahal, že ten film je špatný. Na komedii je málo vtipný na nějaké drama zase moc debilních vtípků. Jsem moc rád že jsem si to pustil. Starý sprostý cynik se ve mne na 2 hodiny trochu utlumil. 8/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)

Reklama

Reklama