Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oh-Mah God.. Amatérsky působící počin, který se neorientuje v čase ani prostoru, přebývá mu minimálně dvacet minut (přiblblé tlachání buranské lovecké expedice, indiánské seance) a jediné vyvrcholení je to předčasné na začátku v autě. Nadšenecké pomrkávání na predátoří sérii bylo s blížícím se koncem až směšné a to nejen proto, že primát s červenýma očima, zanedbanou pedikúrou a zálibou ve spoře oděných blondýnkách by Dutchovi posloužil jedině tak, že by si z jeho kůrového brnění udělal koupel na hemeroidy. Nevím, čím měl Magee nacpaný kalumet, ale s jistotou mohu říct, že jeho režisérská kariéra rychle zamíří do věčných lovišť.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě to přišlo jako jasná vykradačka Predátora, což ještě umocnil závěr. Sice tu je snaha do toho namontovat indiány a šamanku, která utekla Wirkolovi z Jeníčka a Mařenky, ale to je asi tak jediné, čím se to od McTiernanova fláku liší. Jenže zatímco Predátor byl boží, tak tohle je nuda. Sice se tu najde celkem solidní gore, ale na danou stopáž je ho strašně málo. Vesměs je to o tom, že banda jelit lítá po lese, ječí a opičák na ně občas vykoukne zpoza stromu a tomu všemu předchází třičtvrtěhodinové nic. Co se vizualizace Big Foota týče, tak to je kříženec gorily, paviána a výše zmíněného ufouna. Nic proti tomu, ale z ponožek mě to nevystřelilo. No a pak jsou tu samozřejmě kopytoidní herci. Jasně, tady člověk nečeká procítěný výkony, ale aspoň trochu hrát mohli. Docela zklamání. 35% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ešte väčšia fantazmagória, ako som čakal. Čo je v podstate dobré. Scenár je však úplne infantilný. Prečo na nich Bigfoot nezaútočil hneď, a museli sme polovicu filmu sledovať nudnú prechádzku po lese a jeho humorné skrývanie sa za stromami? Prečo nezabil hlavného hrdinu hneď, keď mal možnosť? Veď jeho IQ bolo vyššie ako všetkých dokopy. Alebo jeho šikovnosť. Z luku sa trafí presne, zatiaľ čo obete môžu do neho páliť aj z tesnej blízkosti, no aj tak ho nikdy netrafia. Ale chválim netradičnosť a množstvo nápadov. Ako keby chcel režisér spojiť viaceré rozprávkové postavy do jedného filmu. Bigfoot mi totiž pripadal ako kombinácia King Konga s Predátorom. A do toho tá čarodejnica, ktorej zmysel bol takpovediac nulový, ale masku mala výbornú a aspoň to trochu oživila. Plus ešte šamani, ktorých prítomnosť som nepochopil už vôbec, ale aspoň podčiarkli atmosféru celého snímku. A keď došlo na gore, rozhodne bolo na čo pozerať. Logických kiksov je tu dosť, takže zopár intelektovo "nadaných" hňupov si na tom určite zgustne, no ja som sa nadmieru bavil. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Netroufám si tipnout, která droga stojí za scénářem, každopádně to byl určitě dobrej matroš, protože tohle nevymyslíš. S úspěchem se dá pouze předpokládat, že pachatel se pravidelně sjížděl při sledování Predátora a Esmeraldy a v rauši pak své halucinogenní poluce vzrušeně vyťukával na své umaštěné klávesnici. Překvapivě slušné gore a jedna z nejděsivějších filmových čarodějnic, která by si díky opravdu zdařilé masce zasloužila i samostatný film, samosebou od někoho jiného, vytahují tuhle nezvládnutou kokotinu ze skládky na lehce nadhodnocenou dvojku. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Toto je přesně ten typ filmu, u kterého opravdu nevím co si mám myslet. Na jednu stranu tam byla spousta nelogických věcí, ne moc kvalitní herci (ikdyž ta holka se mi líbila), amatérský scénář, takže ten film stál za starou bačkoru. Na druhou stranu se mi velmi líbila maska a postava čarodějnice, ikdyž moc nechápu, co tam měla představovat (to je přesne jedna z těch stupidit), a postava bigfoota, včetně všech gore scén s ním spojené. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film má potitulkovou scénu. (griph)
  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)

Reklama

Reklama