Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pařížský superpolda Sylvain Marot je proti své vůli převelen na městskou policii do Marseille. Bývalý komisař Gilbert, nyní primátor města, ho pověří speciálním úkolem. Má dopadnout gang italských lupičů, kteří v nadupaných Ferrari vykrádají jedno klenotnictví za druhým. Jenže s chabě vybaveným vozovým parkem francouzské policie to půjde splnit velmi těžko. Silvain tak má jen jednu možnost. Přemluvit ke spolupráci Eddyho Makloufa, synovce slavného Daniela Moralese. Eddy totiž po svém strýčkovi zdědil jeho vytuněné bílé taxi. Bohužel už ale nezdědil jeho řidičské schopnosti. Zato Sylvain je excelentní řidič, který se s volantem v ruce snad narodil. Po dvaceti letech od uvedení prvního dílu přichází v produkci Luca Bessona již pátý díl slavné francouzské série. Štafetu přebírají nové herecké tváře. Ale to hlavní – vytuněné bouráky a adrenalinové honičky zůstávají. (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (131)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Taxi sériu mám skutočne rád , vždy sa pri nej kvalitne nasmejem a preto ma pokračovanie veľmi potešilo. Bohužiaľ nebolo úplne také ako som si to predstavoval. Najviac filmu ublížilo že je to pokračovanie Taxi a tým pádom to väčšina ľudí rovno zatratí. Ja som sa v celku bavil, pár krát aj zasmial a kto videl predošlé časti ocení jednu scénu ktorá bola skvelá. Hudba výborná . Pre mňa za 3 * a rozhodne nie také zlé ako sa tu píše. ()

Mr_Fear 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička jenom proto, že měl někdo ty koule to celé natočit, zacálovat a vydat na veřejnost, jinak totální odpad. Humor se zde snaží být tak pitomečkovskej až se stává totálně trapným, postavy člověku seděj asi jako tatarák zapitý zkyslým mlékem - od retardovaných policistů, přes poloretardované záporáky až po totálně trapného hlavního protagonistu, který se snaží tvářit jako Vin LPG. O samotných dialozích nebo kameře se ani nebudu raději bavit... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Emil u policie nepracuje a Daniel žije v Kalifornii, to je vše, co se o původní dvojici dozvíme a nastupují dva naprosto nesympatický kreténi na jejich místo. Policajt by ještě ušel, ale ten Danielův synovec to je pecka. V celý okupovaný Francii asi nenašli odpornějšího a otravnější přistěhovalce, který by mohl srát diváky co repliku a dojebat jméno kdysi opravdu výtečné série. I když na druhou stránku série, která končí výtečným druhým dílem a od třetího jela na poslední výpary. Když si vzpomenu na ten úžasnej soundtrack, původní taxík 406 a skvělého Naceriho, plus tu dokonalou atmosféru a esenci devadesátých let, ve kterých sem vyrůstal tudíž nostalgie dělá hodně, je mi do breku co za paskvil z toho Besson nechal udělat. Esenci všeho, co je na téhle době špatné. Vtipy nefungují a těch dobrých je málo, taxík nehraje ve filmu žádnou roli a jeho konec je docela urážka. Dám dvě hvězdy, protože pár vtipů se povedlo a občas jsem se zasmál, ale jinak je pětka určitě nejhorší díl a jasný důkaz toho, že devadesátá léta i přesto, jak jsem je miloval jsou nenávratně mrtvá.30%. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý film. Je to vcelku spíš restart než další pokračování a fakt to působí jako návrat k prvnímu dílu. Akorát že ztřeštěnost je ztřeštěnější, praštěnost praštěnější, ujetost ujetější a akce set sakra akčnější. Jde a nejde to srovnávat s jedničkou, není to a (žádný díl pro mě) nebude lepší než dvojka, ale určitě je to větší nášleh než čtyřka. Tu považuji za nejslabší. Po tomhle čerstvém rozžhavení výfuků u jednoho francouzskýho Pažouta, kterej je sice úplně na hovno, ale v akční komedii ujede i víc než 300 metrů bez poruchy, si umím představit šestý díl. Jo a pokud chcete kecat o repetetivnosti, použijte k tomu diskusní fóra u Rychle a zběsile... Mínusy? Snad jen v některých případech soundtrack a lehké zakulhání v CGI. Dám 4* ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Definícia „mlátenia prázdnej slamy“ alebo potopenie značky na samotné dno. Taliani ako súperi si vybrali ten najhorší diel, ktorí nemôže a nesmie mať nič spoločné s prvými dvoma legendárnymi dielmi. Nápady došli a tak sú tu kripli, mentáli, hovná, sračky a zvratky ako z nudných amerických komédií. Auto preradí rýchlosť na vyšší stupeň až po trištvrťhodine a aj tam to stojí za počítačovú starú belú. Herci nie sú, gagy s francúzskom nič nemajú. 406 mohla ostať v Maroku či kde, lepšie by poslúžila miestnym. Katastrofa na plátne a pocit trápnosti na konci dosahuje gigantické rozmery. Trápenie. (videné 27.10.2018, BDrip) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Bankovní lupiči ve filmu jezdí ve Ferrari California, Ferrari 458 a Lamborghini Aventador. (NinjaFly)
  • Natáčelo se v Marseille a Paříži. (BMW12)

Reklama

Reklama