Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sa v roku 1996 objavil na plátnach kín TWISTER, bolo to ako zjavenie. Každé štúdio chcelo trhák s podobným motívom. O nejaký ten rok aj pol prišiel do kín HARD RAIN ( pôvodne THE FLOOD ) a tento koncept pretavil v akčný film s lúpežným motívom. A bola to opäť pecka, ktorú ale prežratý konzumenti ( rozumej diváci ) neprijali. Podobne neprijali ani tento pokus o znovuzrodenie podobného štýlu. Dá sa povedať, že v tomto prípade ale majú aj trošku tej svojej pravdy. Akcie dostatok, kaskadérskych ( digitálne vylepšených ) výkonov detto, ale taká spomínaná POVODEŇ ( 98 ) pracovala s lepším scenárom a lepšími hercami. Čo sú práve tie najväčšie výtky voči tomuto spektáklu. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vybrat si hurikán pro vykrádačku obřích rozměrů je definitivně dobrý nápad do chvíle, než se v oblasti objeví lovec tornád, který je mimo jiné bývalým elitním členem jednotky SEAL. A právě tento lovec s řidičským průkazem na zařízení bagrem počinaje, ponorkou konče, dokáže dostat útočný tým za mříže a současně si vysloužit možnost ohmatat poprsí jedné ze zachráněných. 12% Celosvětový příjem k 1. 1. 2019: $6,115,825, což je 0,17 násobek rozpočtu ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Katastrofických filmů je už celkem dost a některé patří k těm lepším, jiné lepší neřešit. Proto asi chápu, že šli cestou nedělat čistokrevný katastrofický film, ale chtěli jej okořenit trochu tou akcí a přestřelkami. A i tak se to nepovedlo. Příběhově nudné, postavy o ničem, nic zajímavého se tam neděje (občas tedy přestala dávat smysl fyzicky a to bylo zajímavé - myšleno legrační). Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží za odvahu a za hurikán, který se povedl a destrukce byla krásně hmatatelná a uvěřitelná. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen má na svědomí hodně hloupé filmy a Hurricane Heist (časem český distributor snímek přejmenuje nějakým zajímavým titulem) z této škatulky neuhýbá ani o milimetr. Scénář smíchal povedený Twister s méně povedenou Povodní. Přestože zde hrají poměrně zajímaví herci, jejich postavy bych stěží označil za sympatické. Hláškuje se jako o život, ale akce je nevěrohodná a lidé se tady chovají jako naprostí dementi. Závěrečný úprk kamiónů absolutně vládne. I přes všechny uvedené zápory bych tohle celé za nudu neoznačil. 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $6,115,825Tržby Celosvetovo $25,900,000▐ Zas ďalšia katastrofická béčková bejkovina čo by sa šikla priamo na DVD a išla do kín. Rob Cohen nikdy nebol nadpriemerný režisér a tu to len potvrdzuje. / 25%/ ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Keď má Casey (Maggie Grace) v trezore videohovor so svojím kolegom z armády, používa iPad. Vo väčšine záberov ho má otočený normálne, s čiernym plastovým prúžkom, ktorý majú tzv. Cellullar iPady v hornej časti. V jeden moment ho má však otočený dole hlavou. (ČSFD)
  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)
  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)

Reklama

Reklama