Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (127)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stovky milionů a hurikán na krku není zrovna ideální míchaný koktejl." Nicméně mě to nečekaně celkem zachutnalo. Prostě až mě zastihne finanční krize v nedbalkách, tak si počkám na nejbližší hurikán a skočím si na správné místo pro pár stovek milionů dolarů. Vždyť kdo by mě mohl zastavit? Leda snad suspendovaná agentka, ex-mariňák a meteorolog s tankem, ale kde bych mohl na takovou sestavu narazit? Snad jen v oku hurikánu, kde silný vítr zvedá budovy, auta a padouchy, zatímco klaďasy matka gravitace nevydá. Ale to nevadí, stejně mě to profouknutí mozku na chvilku zbavilo všedních starostí. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si přál, abych viděl akční béčko typu Povoděň (1998). A jako jedno z témat jsem si vysnil právě hurikán. A jsem rád, že se po 20 letech mé přání zhmotnilo v této podobě. Ano, je to béčko jak řemen, bohužel zde i ve kvalitě CGI efektů. Má to děravý scénář jehož nelogičnost v závěru dosahuje mezí, při nichž musím odebrat jednu hvězdu. Ale akce je přehledná, má chytře vymyšlené momenty a záporáci mají dobrou motivaci. Bohužel, ten závěr to zabíjí. !POZOR SPOILER! To jako nyní furt budou v kamionu ujíždět uvnitř oka hurikánu před jeho okrajem (uvnitř něho je cesta suchá, tráva kvete a domy bez poškození stojí) do chvíle, než se bouře nevypaří? !KONEC SPOILERU!To a občasné hloupé scenáristické kličky mi vadily na kráse tohoto díla. A ne tak pěkná kamera, která nedokáže tolik vytěžit katastrofu okolo se odehrávající. V tom všem byla Povodeň z roku 1998 lepší. 65% ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Návrat do devadesátek, který svým vyzněním na obrazovce neurazí, ale v konečném součtu se vám rychle vypaří z hlavy (tím ale nemyslím, že by se film nějak výrazně nepovedl). Možná bych omezil ty na oko bijící digitální triky, které někdy působily lacině, což filmu s tak vysokým rozpočtem rozhodně nedělá moc dobrou reklamu. Na druhou stranu chápu, že i s celkem tučným rozpočtem holt nelze po celou dobu udržet triky na špičkovém levelu, to by se musel alespoň tak ztrojnásobit. Rob Cohen již dokázal natočit pár slušných bijáků, tady bych ani neviděl nějaký problém. S herci to také špatné nebylo, hlavní záporák celkem v pohodě, Grace coby ženská hrdinka taktéž ucházející. Nejvíce mě bavili dva bráchové, kteří s těmi bad guys zamávali jako nějaká armáda. Po stránce příběhové nic extra, přepadení banky jsem očekával v trochu jiném, poněkud propracovanějším hávu. Rozhodně to není film k zatracení, ale i přepálený konec, kde se to dá jednoslovně nazvat digibordelem, to ponechává v průměrných vodách. Ale jako jednohubka zabaví. Za mě dávám 61 % ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Od tohoto filmu jsem teda čekal něco jiného, ale budiž. Taková dosti nadlehčená až místy ujetá, překombinovaná slátanina. Katastrofický/akční, místy komediální. Zpočátku mě to moc nebavilo. Zločinci včetně místních polišů využili situace s hurikánem k namaštění svých kapes. Jenže akce byla výborně natočena – opravdu jsem si jí užíval. Vážně se tento počin ale opravdu brát nedá. Po půli už mě to bavilo o něco víc. Užíval jsem si akci a sledování tří sympatických postav, a sice duo bratrů a Maggie Grace, která mi zde seděla a na nic si nehrála. Záporáci byli nudní a trapní, ale co už. No, velká pecka z toho nekouká, v podstatě je to blbost. Nicméně, neurazilo mě to, na akční kousky se pěkně dívalo, víc bych v tom nehledal. Konečné pronásledování kamionů fakt nemělo chybu. Z obyčejných postav se stali velcí akční hrdinové. ;) Haha. Takže snesitelný průměr, který ale víckrát nedám. ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Oldskůlová akčňárna řízlá trochou katastrofy. Chápu to nízký hodnocení, protože tolik kravin v jednom filmu zkousne málokdo. Mě ale nostalgicky zahřál a dal vzpomenout na několik filmových legend. S lepším kástingem a hudbou se mohl hurikán (cca. před dvaceti lety) zařadit k nim. Dnes je to pouze milé pousmání. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)
  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Casey (Maggie Grace) o sebe v jeden moment povie, že pracuje pre ATF. Tento úrad však má na starosti alkohol, tabak a zbrane a nemá nič spoločné s Ministerstvom financií, pre ktoré by mala pracovať. (ČSFD)

Reklama

Reklama