Reklama

Reklama

Mama Brasil

Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Irenin svět, to jsou její čtyři synové, manžel snílek, nešťastně provdaná sestra, rozpadající se domek na předměstí Rio de Janeira, neustálý ruch, radost, pusinky, objímání, slzy, moře a starost, aby všichni byli najezení, umytí, šťastní a milovaní. Když její nejstarší syn Fernando dostane příležitost hrát profesionálně házenou v Německu, je za něj šťastná, ale nejraději by ho nikam nepustila. Nejobyčejnější příběh o rodičích a dětech od brazilského režiséra Gustava Pizzia v hlavní roli s okouzlující Karine Teles, dojímá, baví, zahřívá a slibuje, že život má spoustu barev a nových začátků. (Aerofilms)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (18)

zette 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem nic velkeho necekal a bohuzel se tak i stalo. Ctvrtou hvezdicku pridavam jen za atraktivni prostredi ulic brazilskeho Ria. Mama Brasil nenabizi zadny poradny pribeh, jen pohled na vsedni problemy obycejnych lidi. Film se opira o dobre napsanou postavu matky Ireny, ktera je i nemene dobre zahrana Karine Teles. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

MFF KV 2018: Velmi nečekané milé překvapení, které mě utvrzuje v přesvědčení, že film nemusí být vymydlený na to, aby z něho sálala něha a rodinná pospolitost. Vysoce hodnotím zachycení scén z rodinného života, které jsou důvěrně známé i nám v Evropě. Hlavní představitelka svoji roli zahrála na výbornou. ()

Reklama

Brylin 

všechny recenze uživatele

Nesmírně hřejivý a laskavý rodinný snímek brazilské provenience proniká pod kůží především všem rodičům dobře známými drobnostmi, které tvoří mozaiku všedního života. V hlavní roli exceluje Karine Teles, jenž skvěle vyzařuje všechny možné nálady, pocity a jejich proměny. Karine se spolupodílela i na scénáři filmu a trochu ji podezírám, že si malé i velké rodinné zvraty psala na tělo. Z projekce jsem odcházel příjemně naladěn, a to se počítá. Na pomezí tří a čtyř hvězdiček. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film docení asi především ti, kdo už mají vlastní zkušenost s rodičovstvím, i když rozjezd je trochu pomalejší... Obsahuje spoustu prvků ze života, ať už starost o děti, nebo o živobytí, naivní sny o budoucnosti a řadu pochopitelných nepochopení jak mezi partnery, tak mezi rodiči a dětmi. Vůbec nejtěžší to má chudák Rodrigo (kluk s tubou). ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film je nepochybně velmi autentický a herecký výkony rovněž, co však z toho, když drtivou většinu času čumím na lidi jak žijou v Brazilii, bez zápaleky, bez katarze, prostě to co se děje (rozuměj nic ) v milionech rodinách na celým světě měl Gustavo Pizzi potřebu zvěčnit na plátna kin. Nic proti, chápu že když mamince odchází synek za štěstím do světa asi to nejsou pro ní radostné chvilky, ale alespoň může být na svýho synka pyšná že z něj není mamánek jako z mnoha zdejších uživatelů a jde si psát svůj vlastní životní příběh. No nevím je to někde mezi 2-3*, ale beru že se v tom určitě uvidí hodně maminek, hodně tátů a jejich snů tak nakonec fouknu tři. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance v USA. (ČSFD)
  • Nejmladší dvojčata hrají skutečné děti režiséra Gustava Pizzi a herečky Karine Teles. Prostředního syna s tubou pak hraje synovec Karine. (ČSFD)

Reklama

Reklama