Reklama

Reklama

Ve strhujícím thrilleru režiséra filmu Na život a na smrt hraje Mark Wahlberg agenta elitní jednotky CIA Jamese Silvu. S pomocí špičového supertajného týmu musí Silva dopravit „zásilku“ (Iko Uwais), která disponuje životně důležitými informacemi, na leteckou základnu dřív, než dorazí nepřítel. (Magic Box)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (264)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mark Wahlberg patří celkem mezi moje oblíbené herce a dle zdejšího hodnocení jsem čekal slušný akční nářez. Ten se sice dostavil v menší míře, než by mi bylo milé, nicméně musím uznat, že šlo o jakžtakž slušnou podívanou s několika opravdu povedenými scénami. Bylo tu sice i pár slabších a nezáživných pasáží – házení křehké Lauren Cohan o zem a zeď (to by ta buchta neměla šanci snad ani přežít – ale zas se na ní pěkně dívalo. U Rondy Rousey bych to snad i pochopil, leč…No každopádně to ale nevidím na víc jak klasický průměr. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $36,108,758Tržby Celosvetovo $65,608,758Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Dosť rozhárané. Necelistvé. Wahlberg s tou gumičkou na ruke mi išiel riadne na nervy, aký to tam malo zmysel? Peter Berg sa vracia k zmatečnej réžii, však predošlé filmy už mal na dobrej úrovni, čo sa deje? / 45%/ ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Duo (Wahl)Berg to opět rozjíždí (a nejspíše ještě párkrát bude) a já jenom doufám, že se lidi vzpamatují a začnou na ně chodit. Kdyby nezrušili českou premiéru, jsem první ve frontě. Každého správného pařana pravděpodobně napadne, že tentokrát mé oblíbené duo natočilo v podstatě hranou verzi Call of Duty a akce si tu všichni užijí habaděj, dokonce bych i tvrdil, že se jedná o jeden z nejakčnějších filmů roku, pokud budeme myslet v kontextu přestřelek. Kdo mě hodně bavil, tak to byla Lauren Cohan, která je fakt hodně badass (ne jako Ronda), a jelikož jsem to už k jejímu řádění ve WD nepřežil, tak doufám, že jí zas brzy někde uvidím. Pro nefandy poctivě nasnímané akce radím ruce pryč, nic jiného tu nenajdou. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slušnej Rkovej akčňák, ale víc nic. Spolupráce Berg, Wahlberg už je osvědčená a když přidali ještě toho ťamanskýho kopálistu, tak jsem si říkal, že tohle nemůže dopadnout špatně. Bohužel díky krátké stopáži a dost ukecané a dějově zmatené první polovině příběh ani postavy příliš nezaujmou. A tak nezbývá než se soustředit na akci. Uwaisova exhibice na ošetřovně je určitě výborná jenom škoda, že zbytečně moc prostříhaná. To platí i pro přestřelky kde se rovněž stříhá víc, než je záhodno. Jinak v druhý polovině se rozjede obstojný akční inferno a tempo nepovolí až do konce který je celkem překvapivý. Solidní řemeslo, ale čekal jsem o trochu víc.60% ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Béčková atmoška zabalená v psychopatickém střihu, překombinovaném ději, ale na druhou stranu tam je spousta vizuálních nápadů, výtečně to šlape, a střílí. Závěr je jedním velkým WTF a ukáže twist, který jste asi vidět moc nechtěli, ale tak co. Minimálně to rychle odsýpá a Berg zkouší zase něco jiného. Wahlberg je možná zbytečně uřvaný, a tak hlavní bitch je Lauren Cohan, která si to tam strašně dává. Mnohem víc, než v nezajímavé postavě z Walking Dead. Tady těch dead je totiž sakra hodně 55% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Film měl být správně natáčen v některých asijských městech, ale byl natočen v Bogotě v Kolumbii. Byla odvedena velmi dobrá práce, která skrývala pravou identitu města, ale v jedné scéně byla vidět kolumbijská vlajka, stejně jako několik obchodů ve španělštině. (Kudly4)
  • Natáčení začalo v listopadu 2017, natáčelo se v Georgii (USA) a v Kolumbii. (Varan)

Reklama

Reklama