Reklama

Reklama

V roce 1999 přežije dospívající Celeste (Raffey Cassidyová) násilnou tragédii. Poté, co zazpívá na zádušní mši, se z ní s pomocí její sestry skladatelky (Stacy Martinová) a talentovaného manažera (Jude Law) stane vycházející popová hvězda. Celestin raketový vzestup ke slávě i následná ztráta nevinnosti jsou úzce spjaty s otřesným teroristickým útokem, což mladou energickou dívku promění v dosud nevídanou celebritu – americkou ikonu, zbožňovanou polobohyni a světovou superstar. V roce 2017, po skandální události, která podkopala její kariéru, zažívá dospělá Celeste (Natalie Portmanová) velký návrat na scénu. Během turné na podporu šestého alba s názvem "Vox Lux" musí nezlomná a drzá popová spasitelka překonat osobní i rodinná úskalí, aby si proklestila cestu mateřstvím, šílenstvím i monumentální slávou ve věku teroru. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (83)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hlavna hrdinka na zaciatku a na konci zazije nejake tragicke udalosti, ale okrem nich jej zivotny pribeh vlastne prilis zaujimavy nie je. A to ani napriek skvelemu hereckemu obsadeniu v ktorom sa objavi viacero mojich oblubenkyn. A ako bonus charizmaticky Jude Law. Ja sa asi nejakeho poriadneho filmu s Natalie, ktory by som mal chut vidiet aj druhykrat, uz nikdy nedockam. 5/10. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení, že jsem si to původně vykládal za životopisný příběhl Sii, nicméně jediné společné jsou drogy a chlast. Natálie přiznala, že film byl natočen za velmi malé peníze, ve kterém se prostě politicky musela ukázat avšak kvalita odvyprávěného příběhu je tak mizerná, že to nezachránila ani ona. Některé scény vypadali až moc vtipně než aby byli vážné což asi byl původní záměr. Bohužel se to nepovedlo tak jak by asi mělo. Je vidět, že i když zde hrají herci první ligu, někdy to prostě nestačí. Nicméně úvodní a konečná scéna jsou skvělé. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Poriadne dynamický scenár plný kontrastov vyplývajúcich z vývoja osobnosti hlavnej postavy Celeste. Od šedej vystrašenej myšky až k žiadostivej a povýšeneckej superhviezde, ktorá sa absolútne utrhla z reťaze - či už charakterovo alebo vizuálne. Po dejovej stránke to bolo zaujímavé, hoci tá začiatočná fáza filmu ma bavila oveľa viac ako Celestina dospelosť a jej problematický vzťah s dcérou. Pesničky od Sie ma nijako nezaujali, a nepomohla tomu ani skvelá Natalie Portman. Celkovo je to tak na 3* ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Šoubyznys je kamion, kterej vás porazí, ale pak vás ještě dalších 20 let veze na svý kapotě jako andělici od rolls royce. Všem na odiv. Zajímavej film, zpočátku možná maličko nudí, ale s příchodem dospělé Celeste a tedy výborné Natalie Portman se rozjede. Negativní hodnocení každopádně chápu, není to pro každýho. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Brady Corbet jede jako drak (nazvala bych jeho styl limonádovým von Trierem), ale člověk má opravdu dost času si uvědomit, jak je Natalie Portman špatná herečka. I když to není debut, tak pořád bych to zařadila do kategorie začátečnický film, a Corbet mi přijde jako zajímavý začátečník, na kterého budu dál zvědavá. Je vidět, že má dobře zvládnuté to "jak", ale jestlipak přednáší i nějakou substanci si vlastně zatím jistá nejsem. Z herců mi paradoxně přišlo nejzajímavější krátké mihnutí Christophera Abbotta. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v New Yorku. (BMW12)
  • Původně měl být film natočen na 65 mm. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama