Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Od začátku až do konce vykalkulovaná záležitost, která staví na hvězdné, fenomenální popularitě Beatles. Scénář je řiďoučký a v podstatě i hloupoučký, herecké výkony nevalné, ale o nic z toho tu nejde. Ten film vznikl kvůli hudbě a scénář tvoří vlastně jen spojovací můstek pro pásmo písniček. Koneckonců, proč ne. Pro fanoušky Brouků povinnost, pro ty ostatní zajímavý popkulturní fenomén a doklad doby. Celkový dojem 55 %. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jedna velká zásadní výtka, která se kupodivu netýká šíleného děje (ten bych s přimhouřením obou očí přežil), ale boužel samoúčelnosti songů, které jsou do filmu násilně vpraveny a jsou tam vlastně zbytečně, protože v kontextu děje nedávají vůbec žádný smysl. Oproti Hard Day´s Night velký krok zpátky. 4.5/10 ()

Reklama

#47 

všechny recenze uživatele

Druhý a zároveň poslední Beatle-movie z "Ranného období Beatles". Tentokrát je sice ve filmu možná až moc děje (narozdíl od Hard day's night), což ale naopak ukázalo třeba Ringův ale i Lennonův nesporný herecký talent. Ať už je ale příběh jakkoliv praštěný, jedná se opět spíš o sled hudebních klipů proložených nějakou takovou jakoby-zápletkou, i když tentokrát i dějová část stojí za to...a srovnání s humorem Monty Pythonů je tady asi na místě. Opět jde ve filmu hlavně o skvělou hudbu kterou tentokrát jednoznačně táhne Lennon (Help, You've got to hide your love away, Ticket to ride, It's only love, You're going to lose that girl atd.), navíc tentokrát výrazně přispěl i George Harrison (I need you)...nedat pět by pro mě znamenalo popření kultu Broučího božstva... ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

V čase keď tento film prišiel k nám, som bol veľký priaznivec Beatles Dodnes Beatles považujem za skupinu, ktorá hýbala hudobným svetom. Aj preto nemôžem inak ako dať plný počet bodov a s nostalgiou spomínať na kľačiaceho záhradníka v byte a strihajúceho trávnik rozmerov rohožky. :) Help, I need somebody .... ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů natočených Beatles.Vynikající písně a humor.95% Zde bych si dovolil dát text písně Help! : Help, i need somebody, Help, not just anybody, Help, you know i need someone, help. When i was younger, so much younger than today, I never needed anybody's help in any way. But now these days are gone, i'm not so self assured, Now i find i've changed my mind and opened up the doors. Help me if you can, i'm feeling down And i do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me. And now my life has changed in oh so many ways, My independence seems to vanish in the haze. But every now and then i feel so insecure, I know that i just need you like i've never done before. Help me if you can, i'm feeling down And i do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me. When i was younger, so much younger than today, I never needed anybody's help in any way. But now these daya are gone, i'm not so self assured, Now i find i've changed my mind and opened up the doors. Help me if you can, i'm feeling down And i do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me, help me, help me, oh ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Jedním z typických vtípků spontánně vzniklých během natáčení je rozdělení filmu na tři části, přičemž mezi první a druhou je vložena přestávka (intermission). Ovšem druhou část tvoří jediný záběr o délce necelých 11 vteřin. (Robbi)
  • V roce 2007 byl zvuk i obraz filmu kompletně restaurován a vydán s několika bonusy na DVD nosiči. Vydány byly celkem tři DVD verze, dvě jsou určené pouze pro USA a Kanadu, jedna pak pro zbytek světa. (lioncel)
  • John Lennon o filmu prohlásil: „Help, to byla otrava, protože my jsme tehdy pořádně ani nevěděli, co se kolem nás děje. Ve skutečnosti Dick Lester s tím svým Batmanem předběhl dobu, ale my jsme v té době byli permanentně sjetý, a tak ty nejlepší věci, na kterých se válíme smíchy, skončily pod střihačským stolem. (ryccoly)

Reklama

Reklama