Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou dramatického příběhu je Tom Sanders, spořádaný otec rodiny, odborník na počítače a vedoucí pracovník renomované počítačové firmy DigiCom. Stejně jako ostatní očekává, že bude při fůzi firmy povýšen na viceprezidenta. Překvapeně však zjistí, že jeho šéf Bob Garvin nabídl místo atraktivní a ambiciózní Meredith Johnsonové. Tom s ní před deseti lety prožil vášnivý milostný vztah, který však nyní považuje za mrtvou minulost. Meredith se jej pokusí svést, a když se jí to nepodaří, obviní ho ze sexuálního obtěžování. Současně začne podkopávat jeho postavení ve firmě. Způsobí, že Bob přijde pozdě na důležitou poradu, a navíc jej před Garvinem i spolupracovníky znemožní. Přestože jej všichni zrazují, najme si Tom zkušenou advokátku a na její radu se rozhodne kolegyni zažalovat. Vedení podniku nemá na veřejném projednávání skandálu zájem, protože by to mohlo před důležitou fůzí ohrozit pověst firmy. Tom však odmítne řešit situaci interně. Navíc dostane anonymní vzkaz, který jej upozorňuje, že ve hře jde Meredith o mnohem víc, než je patrné. Přestože se mu podaří spor vyhrát, díky náhodně vyslechnutému hovoru zjistí, že je v mnohem větším nebezpečí, než se zdálo. (TV Nova)

(více)

Recenze (192)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Vyfitnesovaná Demi a vedoucí oddělení Michael s manželkou, co vypadá jako plná lednička ... Proč ne. Příběh o muži středních let, jehož novou šéfkou se stane bývalá milenka. Snaží se ji přesvědčit, že rodinný život je pro něho mnohem víc než sebevášnivější akce na jednu noc. Neuvěřila mu Demi, neuvěřila jsem mu ani já. A málem na to Michael dojel :-). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takový Douglas se mi líbí mnohem více než když někde běhá Kolumbíjskou džunglí. Finančník, obchodník, ředitel, zkrátka člověk co rozumí byznysu. Tady jej navíc začne obtěžovat Demi Moore. Vždy jsem toužil tento film vidět celý, protože jako dítě jsem si přehrával jen neprovedenou milostnou scénu. 65% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Velmi dobry thriller o teme sexualneho obtazovania tentokrat s vymenenymi ulohami a tak je obetou chlap. Tato linia je spracovana kvalitne a napinavo. Skoda, ze sa film viac nevenuje aj dopadu na rodinu Douglasovej postavy. Namiesto toho film obsahuje zbytocnu liniu zakulisnych intrig vo firme ohladom fuzie a dalsich nudnych zalezitosti. Roztomilym bonbonikom su zastarale PC technologie ktore sa tu hojne vyuzivaju. Na druhej strane tu virtualnu realitu stale doma nemam, takze v niektorych ohladoch je tento film stale napred voci realite. Herecke obsadenie je hviezdne a exceluje hlavne Douglas a Moore. Zvysok je do poctu. Takze vysledkom je film s originalnou temou ale trochu nesudrznym spracovanim. Napriek tomu som celkom spokojny. 7/10. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná podíváná z dob, kdy se podobných filmů točilo mraky. Ústřední dvojice Douglas - Moore to holt uměli dobře rozjet. Super hláška, když při "předsouudním slyšením" advokát popisoval jejich bývalý vztah: Sex, někdy i 2x denně, vibrátory, sodomie, perverze. Je to tak? A Dagles : Ano, ale někdy sme koukali i na zprávy :o). Demi Moor je tak zvláštně sexy, svoje vnady sice neukázala jako ve Striptýzu, ale nechá se na ni koukat. Na Douglase mám slabost, takže tenhle film (především díky němu) hodnotím za 4*. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další role Michaela Douglase, která podléhá svodům fatální ženy. Když šéfová zavelí, navrch v podpatcích a s tak plným dekoltem, je těžké odolat. Douglas, který léta postupně šplhá až do vedení firmy, to zvládl. Nejprve se nechal orálně načít, aby pak morálně odolal. Je na každém divákovi, aby posoudil, zda v téhle nekalé hře nehraje až moc velkého obětního beránka (zase tolik se nebránil), každopádně není radno krasavici na šéfovském křesle odmítat. Tehdy do toho coby milenci bušili, co to šlo, dnes ale on má rodinu a „dokáže“ se ovládat. Následující ráno je ovšem všechno jinak. Škoda, že tvůrci nasadili několik „atraktivních“ odboček, které jsou možná fajn, ale dohromady se pod nimi ztrácí původní záměr (tj. sexuální obtěžování na pracovišti). Podzápletka o zmanipulované zakázce, další odbočka do polosoudní síně, další do technothrilleru. Prostě těch těžkopádných intrik a virtuálních realit bylo najednou příliš. Což je škoda. Co se Douglase týče, šlo o jasný pokus o zpeněžení jeho minulých úspěchů se Základním instinktem nebo Osudovou přitažlivostí. Co se režiséra Barryho Levinsona týče (který posledních patnáct let spíš paběrkuje), zvolil cestu průměrného zpracování, žádnou nadstavbu nečekejme. Bylo by rozhodně zajímavé, co by s látkou provedl původně zamýšlený Miloš Forman. Zkáza Demi Moore je nakonec až příliš těžkopádná a nijak zvlášť vzrušující. Prostě tohle spojení techniky a erotiky postrádá to hlavní: náboj. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno