Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou dramatického příběhu je Tom Sanders, spořádaný otec rodiny, odborník na počítače a vedoucí pracovník renomované počítačové firmy DigiCom. Stejně jako ostatní očekává, že bude při fůzi firmy povýšen na viceprezidenta. Překvapeně však zjistí, že jeho šéf Bob Garvin nabídl místo atraktivní a ambiciózní Meredith Johnsonové. Tom s ní před deseti lety prožil vášnivý milostný vztah, který však nyní považuje za mrtvou minulost. Meredith se jej pokusí svést, a když se jí to nepodaří, obviní ho ze sexuálního obtěžování. Současně začne podkopávat jeho postavení ve firmě. Způsobí, že Bob přijde pozdě na důležitou poradu, a navíc jej před Garvinem i spolupracovníky znemožní. Přestože jej všichni zrazují, najme si Tom zkušenou advokátku a na její radu se rozhodne kolegyni zažalovat. Vedení podniku nemá na veřejném projednávání skandálu zájem, protože by to mohlo před důležitou fůzí ohrozit pověst firmy. Tom však odmítne řešit situaci interně. Navíc dostane anonymní vzkaz, který jej upozorňuje, že ve hře jde Meredith o mnohem víc, než je patrné. Přestože se mu podaří spor vyhrát, díky náhodně vyslechnutému hovoru zjistí, že je v mnohem větším nebezpečí, než se zdálo. (TV Nova)

(více)

Recenze (192)

Kaka 

všechny recenze uživatele

V podstatě legenda žánru. Levinson je více než solidní řemeslník a dokázal i z ne přímo nabušeného scénáře vytřískat slušný a relativně napínavý thriller se spoustou řádně peprných scén (sexuální obtěžování, rozhovory s právníky). Demi Moore je nesmírně přitažlivá a herecky relativně i disponovaná a zde jí role mrchy sedla více než dobře. A dlouhovlasý pardál Douglas ? Předvádí jednu ze svých typických rolí a opět na výbornou. I když je celý snímek založen v podstatě jen na konverzaci a napětí se buduje jen a pouze pomocí stupňovaných dialogů, rozhodně je na co koukat, za což mluví i relativní oblíbenost u diváků a poměrně vysoké celosvětové výdělky. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný film s legendární sváděcí scénou v podání Demi Moore a Michaela Douglase. Ta asi nejvíc po tomto filmu utkví v paměti ale i zbytek filmu je velmi dobrý a nemohu říct, že bych se u něj nudil. Takže když sečtu lehce nadprůměrný snímek spolu s krásou Demi Moore, která opravdu v 90 letech patřila mezi největší hollywoodské sexbomby vyjdou mi z toho 4 hvězdičky. 75% ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Opři se a já ti budu dělat šéfa. Už to mám pane doktore, až se na Vás nějaká roztoužená sukuba, démonka z pekla, vrhne a rozhodne se Vás znásilnit, stačí říkat jenom né né né... pořád dokola. A kdyby to náhodou nestačilo, tak jí párkrát výstražně plácněte po zadečku, ať ta kurva, ví kdo je pánem a že dostala protože zlobila. A kdyby ani tohle nezabralo, tak jí nečím zacpětě hubu, ať do toho tolik nekecá. Díky Majkle, tohle jsem jako budoucí ženáč vážně potřeboval. Fotřík je moc měkej na takhle rezolutní a nekomproprcní řešení. No a kdyby to náhodou dostalo konturu týhle brutální výdíračky, s naprosto destruktivními následky....... Zabiju se a nebo zajdu na 50 odstínu srsti starý báby ( předpokládám, že až budu v Douglasově věku, ve kterém "Skándála" točil, bude realizován 26. díl o super šukézní bábě Dakotě, která je zvyklá obcovat s nosorožci, vebloudy a minotaury) a z něj se naučím, že s každou ženckou je třeba zacházet jako s hovnem. Vysrat, utřít a nechat vyšumět.......někam do hajzlu. Michale nechal si se sebou vyjebat.. a navíc s tebou vyjebala Můra.....a to se dnes neodpouští.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Na začátku trochu sexuálního napětí, profesionální pracovní pojmy, které mi nic neříkají :D :D a skvělé napětí, co dalšího si mrcha v podání Demi Moore, která v tomto filmu předvádí pouze své krásné tělo, jelikož jinak zde neodvedla dobrý herecký výkon...To si pamatuju z tohoto filmu :) Ve snímku si můžeme povšimnou také na poukaz nejmodernějších elektronických přístrojů - skvělá reklama ;) a snaha chlapa doslova položit na kolena ;) Pro mě má film kouzlo hlavně v dané atmosféře, kdy Moore má stále nějaké trumfy v rukávu a za každou cenu se sápe po šéfovském postu ;) Těším se až se na film podívám opět za několik let :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - Demi Mooreová není moc dobrá herečka, a i její sex-appeal je docela diskutabilní záležitost;) Ale v jiných ohledech na tom Disclosure není nijak zle - věrně prokresluje problematiku důkazního břemene a když se okolo ještě rozehraje intrikánství ve špičkách IT byznysu, nevznikne nic na co by se nedalo dívat (aby taky jo, když uvážíte kdo psal předlohu). A Ennio Morricone taky není žádný žabař... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Hlavná postava Tom Sanders (Michael Douglas) nosí hodinky značky TAG Heuer Professional quartz. (dyfur)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama