Reklama

Reklama

The Russian Bride

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Starší zámožný muž Karl Frederick (Corbin Bernsen) sa kvôli samote snaží nájsť svoju spriaznenú dušu, no nedarí sa mu. Na internetovej zoznamke jedného dňa narazí na sympatickú Ninu (Oksana Orlan). Háčik je však v tom, že ona je z Ruska a on žije v USA. Vďaka svojmu bohatstvu ju Karl presvedčí, aby spolu s dcérou priletela k nemu a začala u neho žiť. Z ošarpaného paneláku sa matka s dcérou presúvajú do majestátneho sídla a vyzerá, že sa pre nich začína život ako v rozprávke. Postupom času ale začína byť jasné, že o rozprávkovom živote nemôže byť ani reči... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

No tohle je teda tak rozporuplnej film!! První dvě třetiny jsou fakt slabý, celý mi to přišlo jak z 90tek, hlavně ta debilní atmosféra a herecký výkony. Oksana ani neukáže kozy ... A celý to jde fakt pořád dolů, aby se to v poslední třetině vystřelilo během sekundy "třistazmísta" jak po koňský dávce koksu do úplně jinejch obrátek. Jako by poslední třetinu točili jiní lidi a byl to úplně jinej film!! :-DD A jako fakt je to pak sranda, to sem nežral. A navíc jako pro bývalýho koksaře to pro mě mělo ještě navíc další "čaro" ... :-D Tak já nevím, je to těžký béčko, který si snad dělá z diváka prdel a docela se mu to i daří. Škoda, že nejsou ty kozy no ... ale nakonec v poho, tak 3***. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Russian Bride“ je hororem, který jede na jistotu. Od začátku je vám jasné, jak jsou karty rozdány, kdo je násilní, kdo je oběť. Na to byl casting moc přímočarý a typově jsou herci jasně vybraní. Úplně to nevadí, ale měl jsem prostě pocit, že jsem byl o něco obrán a jen čekám na to, že se tam objeví nějaký ten nápad. A sem tam se to nakonec i poštěstilo. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Horor který se bohužel rozjel až moc pozdě, chyběla mu větší atmosféra, a taky trochu víc přítomnosti smrti. Herecký povedený, a hlavně i když nápad filmu celkem rychle přečtěte tak konec slušně všechno vynahradí. Ale pořád je škoda že nas film po celou dobu neprovazel hororovým nádechem smrti. Spokojenost je malá a určitě se časem rád podívám. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Taťka bojuje se svými démony, občas si šlehne a v takovém stavu prostě svou dcerku vídat nebude. Její matka Nina chce navíc z Ruska pláchnout a zkouší to přes seznamku, která má dosah až za oceán. Chytne se plastický chirurg v penzi. Má hrad, služebnictvo, ve skříni figurínu se svatebními šaty a dokonce u něj teče voda. I když zase zlobí elektřina. Nakonec ovšem dle očekávání platí rčení „z bláta do louže“, takže Nina s dcerkou brzy pochopí, s kým mají tu čest. Nakonec se to překlopí v docela solidní blábol, ve kterém chybí cokoliv, čeho by se divák mohl chytit, herci nemají, co hrát, vedou přihlouplé dialogy, zvrat půl hodiny před koncem už toho moc nezachrání. Závěr zrovna tak. Někteří tvůrci by tak holt měli své choutky nechat doma pod peřinou. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Akonáhle horor dospeje k tomu, k čomu to dospieť muselo, je to celkom fajnový masaker. Všetko ostatné ma nebavilo. Ojeda nie je podľa môjho názoru režisér, ktorý je natoľko vyspelý, aby dokázal vytvoriť nejakú "depresívnu" atmosféru, a o nejakom súcite s postavami či snahe zapôsobiť obetavosťou matky vo vzťahu k dcére tu nemôže byť ani reči. Navyše sa tu vyskytovali nadprirodzené prvky, ktoré tu vôbec nemali čo robiť. V jeho predchádzajúcom snímku "Savaged" mali aspoň normálne opodstatnenie, v tomto prípade nie. Myslím, že režisér má talent v trochu inom smere. Síce sa film tvári vážne, no brať sa vážne nedá. To ale neznamená, že by to bol vyložene prepadák, teda aspoň mne to ničím neublížilo. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama