Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel vyzve Anthonyho, aby začal chodit do Mijagi-Do. Zjistí ale, že svého syna nezná tak dobře, jak si myslel. Miguel se dozví pravdu o Johnnym a Carmen. (Netflix)

Recenze (3)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johnny sa musí popasovať s tým, že Miguel je nie iba jeho študent ale aj nevlastný syn. Daniel má zas problémy s najmladším synom, ktorý v škole šikanuje iné deti. Silver dostáva lekciu o tom, kto je v Kobra Kai pán. Prevedenie: Nakoniec sa možno tí dvaja magori z Kobra Kai dožerú sami. Na to sa ale nedá spoliehať a tak by Johnny mal začať niečo so sebou robiť. All Walley sa blíži. 75% ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v minulé řadě Daniel krapet bojoval s dcerou, teď to vypadá, že mladšímu potomkovi je nejenže nějaký Mijagi ukradený, ale zároveň má potíže uhlídat své postavení ve škole. V téhle sérii je navíc patrný neduh řady jiných seriálů, tj. ačkoliv máme množství vedlejších postav, přidáváme další, které (až na výjimky) ději nijak zvlášť neprospívají. Ať už jde o Kennyho nebo právě Anthonyho. Pořád jde o fajn odlehčenou zábavu, ale už v minulé sérii jsme se dostávali do situací, kdy už to jednoduše nestačí. ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znova trochu slabší díl než na co jsem byl zvyklý z předchozích sérii. Největší slabina této série jsou ty noví malí dečka. Ten afroameričan a Anthony LaRusso. Doufám, že v dalších dílech jich bude co nejméně, protože koukat na jednoho, co furt žaluje Robbymu a pak zákeřně udeří a ani na druhého, který se chová, jak rozmazlený fracek, se mi fakt nechce. Byť musím uznat, že v jednom pravdu měl. Daniel o Mijagim opravdu mluví hodně a je to už otravný. Jinak pozitiva dílu? Zaprvé to, co se děje v Cobra Kai a zadruhé znova Johny Lawrence. Ten jeho trénink bych zařadil k zatím nejlepším okamžikům série. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda je věnována vzpomínce na Alberta Omsteada (1982–2021). (Rominator)

Reklama

Reklama