Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kreese má při nebezpečné zkoušce ukázat, co v něm je. Daniel nabídne Johnnymu pomoc. Mladí řeší, co bude dál po střední škole. (Netflix)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dech už tvůrcům pomalu došel, na tom se snad shodneme, nicméně zkusím to s nimi i v případě téhle série. John Kreese prchl do Jižní Koreje, aby vycvičil nový tým. Zablbne si v jeskyni s kobrou a divák se nestačí divit, stejně jako v případě dění v Americe, kde se středoškolská mládež připravuje na svou budoucnost (mimochodem třeba herečce Danielovy dcery Sam je v reálu 28 let). Právě při obhlídce vysoké školy se to trochu zvrtne v naivní limonádu, bratrstva a podobné nesmysly a teenageři dál nudí a prudí. Pevně věřím, že se alespoň trochu otřeme o radost z prvních tří sérií. ()

Robbieman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To malo byt akoze co? Telenovela, trapne Beverly Hills, Baywatch? Ako fanusik Cobra Kai, ktory celej serii napalil 5 hviezd, na to cumim, zakryvam si oci, davam si preplesk dufajuc, ze sa zobudim a utriem si z cela studeny pot, ze to bol chvalabohu iba jebnuty sen. Ale nie, ono to je fakt... Stupidni, afektovani, skaredi teenageri a zial aj nevyrazni, ochrnuti a znudeni dospelaci tu riesia problemy z milionkrat okukanych serialov pre lobotomov, ked pride na akciu, pohyby maju ako retardovane opice, vykopnu do vysky kolien rychlostou, ze ked sa idem vysrat a vratim sa spat, este stale je noha vo vzduchu, fajnu hudbu z 80-tych rokov vystriedala nejaka nigga kuuul tac tac cajdakovina. Ufff, toto ma zabolelo, zatial pre mna pad ako ked Charlieho vystriedal Kucera v Dva a pol chlapa. Tak som sa ukludnil, dopozeral som 3., 4. a 5. cast a davam tomu este sancu. Ale tento diel by mal zmiznut z povrchu zemskeho. ()

Reklama

Reklama