Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel s Johnnym poprosí nového senseie, aby ohodnotil jejich studenty. Souboj o volné místo na turnaj Sekai Takai přitvrdí a z kamarádů jsou rázem soupeři. (Netflix)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Pro takovýho alfa samce musí bejt těžký potkat ještě většího!“ Mezinárodní turnaj Sekai Taikai proběhne v Barceloně, senseiové musejí vybrat šestici nejlepších. Pomůže Mike Barnes (z třetího Karate Kid, už jsme ho viděli v páté sérii), který je ke karatistům nestranný. Asi ale každý předem ví, kdo určitě pojede. Už jen recyklujeme, ztratila se zábavnost, mládež je nezajímavá, místy otravná, i dospělí jednají iracionálně a dál se topíme v přihlouplém ději. ()

Ruadek

všechny recenze uživatele

Kupodivu seriál přidává na akci a ubírá na nudných a nezáživných pletkách mezi teenagery. Opět je tu návrat jedné z postav původních filmů (mihl se v seriálu zatím pouze jednou), jako nový sensei, dopadlo to výborně. Seriál se konečně soustředí na turnajovou výzvu, co ž je to, v čem byl tento seriál vždy nejlepší. Ano, nejsou to první cca 3 série, je to celkově slabší jizda, ale cítím, že tohle bude velké finále a příjemné rozloučení se seriálem, který zpočátku znali jen fans původních filmů. ()

Reklama

Reklama