Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 6 (2024) (série)


Nejlepší z nejlepších (S06E05)

(epizoda)
  • USA Best of the Best

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší studenti se utkají o pozici kapitána, všechno ale převrátí naruby nečekaná tragédie. Kreese má pro všechny ještě jedno překvapení. (Netflix)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni řeší vysokou školu, jen Tory s Robbym vědí, že jim život rozdal mizerné karty. A zase se to projeví. Ostatně jako dřív. A předtím. Rozdílný přístup k výuce karate (i k životu) se zase projeví mezi Danielem a Johnnym. Ostatně jako dřív. A předtím. Mám pokračovat? Dobrá, vraťme se na začátek, konkrétně k Tory, jejíž budoucnost není zrovna růžová a turnaj Sekai Taikai jí může v mnohém pomoct, takže se scenáristé chytnou jedné z berliček a… a poslední scénu snad čekal každý. Rozhodně ale zatím suverénně nejlepší díl dost průměrné šesté série. Uvidíme na podzim. ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Nútené a neprirodzené vyvolavanie konfliktu, aby sa niečo dramatické dialo. Keby to aspoň bolo nieco nové, ale rieši sa v podstate to isté, čo v predošlých sériách len v blede modrom. ()

MoreAdam 

všechny recenze uživatele

Absolutně netuším jestli je to tím, že nemám spánek a sem kurva down, ale mám velkej pocit, že mě celej vibe dalších dílů sku*vila Tory a jakou otravnou postavu z ní udělali :D Doslova mám pocit, že vše (až na scénky s Johnym) v tomhle dílu je zle... ()

Jemes 

všechny recenze uživatele

všechny řady neustále posloucháte, jak je to o balanci, o klidu, o rodině a bla bla bla no a pak se stane, že holka přijde o matku a místo, aby stáli při ní, tak řekne seru na to končím a pak máme střih na turnaj :D jako vážně ? chápu, že tam potřebují narvat zápletky a vyostřit to, ale sakra k čemu tam furt melou o tomhle všem, když pak za tou holkou nejdou a nejsou tam při ní a prostě ji nechají jen odejít. Vždyť každý kdo by měl holku a tohle by se jí stalo a šla by doháje, tak jdu za ní a prostě ji ukážu, že tu pro ní sem a on se za ní ani nerozeběhne ? ten konec byl strašně na sílu a dost mi to celkový dojem pokazilo. ()

Reklama

Reklama