Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 4
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2025), 37 h 29 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Jacob Bertrand, Vanessa Rubio, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(65)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (10)

Trailer 4

Recenze (220)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

To jakým způsobem se povedlo navázat na původní Karate Kidy je bezkonkurenční!!!!! Myslím, že tohle se povedlo naposledy Hvězdné bráně. Cobra Kai výborné pokračování filmů, které rozvíjí osudy hlavních hrdinů. Není to kýčovíté, není to blbost pro teenagery, má to skvělou zápletku a propracované souboje. Největší seriálové překvapení posledních pár let!!!! Za mě top!!! ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Uff, tak to bylo šmakózní... osmdesátky se vrátily a já se slzou v oku sledoval oba kluky po tolika letech, jak a kam se dostali, jak se vyvinuli a co s nimi udělal čas. Padesát dílů jsem si užil jako málokdy před tím. Jasně, občas se dostavily slabší chvíle, zejména ve třetí sérii a Ralph byl někdy na zabití (kdybych dostal litr za každou zmínku o Miagim, byl bych na tuty milionář...), nicméně Vilda Žabka a posléze démon Thomas Ian Griffith vše zachránili a jen a jen díky nim, se seriál nestal trapně moralizujícím naivním produktem pro mládež a dospěláky. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Davam 5* hlavne za prvu seriu. V priebehu druhej to uz trochu ide dolu vodou. Ale musim povedat ze skutocne uplietli z hovna bic. V dnesnom svete MMA, Krav Maga roznych brutalnych bojovych stylov bolo prijemne vratit sa uplne na zaciatok, ku karate. Paradoxne, karate je tu otrasne. Bojovych scen je vela a vacsina je uplna hrozna. Ale to je v pohode. Hlavni hrdinovia su bud zaciatocnici alebo obstarozni pani, ktori sa ku karate vratili po rokoch. Okrem karate tu ale funguje uplne vsetko. Nostalgia, rivalita, postavy, humor, drama, dialogy, hlasky a dokonca aj romantika je tu znesitelna. Skoda ze casom to zacina bbyt trochu absurdne, situacia sa opakuju len su trochu viac wau. Ale stale pecka. ()

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi mile prekvapenie. Herci si navrat do svojich uloh uzivaju, vdaka striedmej dlzke nie je cas na tradicnu serialovu vatu (aj ked tam samozrejme je) a cele je to prijemne nostalgicke (aj ked obcas dost na silu). Ako fanusik povodneho filmu som si to krasne uzil. 8/10 2. Seria Takze zosup. Posledna cast je bombova, ale co jej predchadza je tradicna serialovo nevyrovnana a utahana vata. Aj tak vsak stale celkom fajn 7/10 P.S. Willam Zabka je prekvapivo vyborny herec ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Danielsan není akční hrdina, neumí a ani se nesnaží předstírat, že ovládá karate (o to víc je znát, když zaskakuje doublér), ale o to vůbec nejde, seriál se veze na vlně kultu a jde mu to moc dobře. UPDATE. 1. série je hodně fajn, 2. série už trochu polevuje, ale pořád dobrý, 3. je masakrální nostalgická pecka ()

Galerie (934)

Zajímavosti (33)

  • Když Tory (Peyton List) soutěží se Sam (Mary Mouser) v pití ve stoji na jedné noze, vypije svého panáka na ex jako první, ale když pak následně sleduje Sam při jejím pití, má zase panáka plného. (Jedza)
  • V epizodě způsobí Tory (Peyton List) zranění na pravé ruce (tři škrábance). Když si všimneme v této epizodě a v té další – Následky (2021), tak je vidět, jak zranění a jizva cestují z pravé ruky na levou a zase zpět. (Dejvid17)
  • Epizoda je věnována pamatáce Jeffa Kaye (1965–2021), který pracoval jako první režisérův asistent na této epizodě a také na epizodě Extrémní opatření (2022). (Rominator)

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno