Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek za dvě hvezdy a konec za čtyři, takže průměr. Začátek mě moc nenadchl, vtípky nebyly úplně to pravé ořechové, ale postupem času, když jsem se do toho dostával mě to začalo bavit a začlo to dávat konečně smysl. Film působí občas laciněji - to je škoda. Objevují se tu často úchylné situace, ale jen některé jsou vtipné, ale nakonec je vám to jedno. Konec se vyvedl. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přepálený "krimi-špionážní" příběh o komplotu kolem léku na rakovinu se sice v druhé polovině notně zadýchával, ale aspoň tu nějaký "smysluplný" vůbec byl. Sandler se Spadem nehráli žádné neschopy a blby, jejich obyčejní lůzři chytající za pačesy nový život dokonce působili sympaticky kamarádsky a rozhodně. Jestli mysleli filmaři vážně i dojímavé rodinné momenty, to netuším, ale svým typicky vulgárním, homofobním humorem překračovali čáru trapné nechutnosti jen sporadicky. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se svojí produkční společností spojil síly s Netflixem a natáčí ve spolupráci jeden film za druhým. Nevím, jestli mu to vlilo novou energii do žil, ale od spojení točí jednu bláznivou komedii vedle druhé. A i když je to všechno na jedno brdo, pořád na jeho filmy hrozně rád koukám. Sice už se dlouho nestalo, aby některá z jeho komedií byla víc výrazná, než ostatní, ale ten solidní komediální (a sem tam i fekální) standard si to prostě udržuje. Takže jestli máte Adamův humr rádi, tak tady je to totální klasika se vším všudy. Sem tam hrozná prdel, sem tam trošku vopruz, ale celkově vzato totální pohoda, která mi z celého amerického komediálního univerza v současnosti sedí asi nejvíc. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak mna tato sandlerovka celkom bavila. Nebyt tej zapletky s vdovou, mimochodom Patton bola velmi sexy, tak by som siel mozno aj do 4*, lebo bolo to svieze a vtipy fungovali. Neskor v deji to uz bola dost trochu zlatanina, lebo z blbej komedie bolo zrazu tazke krimi o vrahoch a liecbe rakoviny.  Aj napriek takemu zamotaniu ma to bavilo a ocenujem niektore napady. Ten gymnasta nemal chybu fakt, budem na neho dlho pamatat. Posledne co som videl od Sandlera, Murder Mystery (2019) , tak ma to vobec neoslovilo, ale toto je opat moja salka kavy. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Slabší 3*. Bohužel je to prostě zase jen ten klasický Sandler. Vezmeš super nápad a uděláš z toho ... tohle. Není to vyloženě špatný, ale není to ani nijak dobrý. Upřímně, nic jsem o tom nevěděl a ani nevěděl, kdo tam hraje, ale jakmile se objevilo logo Sandlerovy produkční firmy, měl jsem chuť to vypnout. Ale zrovna nic jiného nebylo po ruce a nakonec to není vyloženě shit. Je to jen takové to poctivé, české uho (univerzální hnědá omáčka). Nijak dobře to nevypadá, ani nechutná, ani nevoní, ale najíš se (nebudeš mít hlad). ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama