Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (142)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je neskutečný mišmaš různých témat, kde se nakonec nic nevyřeší a kde je všechno vlastně takové, jak to čekáte. Prostě obyčejná romance, která má hlavní výhodu v tom, že jsou zde skvělá herecká jména. Jason Sudeikis mě zaujal asi nejvíc. I to málo procent je asi hlavně z úcty ke Garrymu Marshallovi. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jako nenáročná oddychovka film docela slušně obstál. Jasně že se to neobešlo bez několika trapně komických situací a amerických klišé (milý Hollywoode, vážně si myslíš, že ti uvěřím chlapa, který svoji přítelkyni uhání ke svatbě? :D), ale ve výsledku jsem se celkem dobře bavila. Scéna s nečekanou návštěvou rodičů vyhrála na plné čáře, a rozhodně nepropásněte nepovedené záběry během závěrečných titulků - smála jsem se u nich snad víc než za celý film. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Včera večer jsem snědla celej kávovej dort ... Pilates?" Svátek matek neslavím, protože ta moje mě ve třiceti svěřila do péče jiné ženy. Jen tak, bez boje, chápete to? Já ne. Nicméně dámské obsazení tohoto snímku mne donutilo ke zhlédnutí a zjištění, že ty holky stárnou nějak pomaleji. Jinak je to samozřejmě přesně o tom, že vše se stane tak, jak divák očekává a rodinné hodnoty vítězí nad sobeckými zájmy, což nezní moc zábavně. A přesto jednou za čas rád vidím snímek, který lže o tom, že všechno dobře dopadne - pro rozvedené holky, lesby, multikulti krasavice i smutné vdovce. Je to prostě krása, ale srovnávat zážitek při pohlazení lamy s koncertem Foo Fighters je kruté od každé matky. Na tom trvám. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale ja jednoducho milujem podobné filmy. Oni sú síce dejovo, hodnotovo a intelektuálne jednoduché, ale zároveň hrajú na citovú strunu, príjemne sa na ne pozerá a človek naozaj vypne. V kombinácii so skvelými komediálnymi esami, ktoré sa tam stretli, to vyšlo naozaj super a ja som sa slušne zabavil. Julia Roberts síce asi v najzbytočnejšej roli svojho života, ale nevadí, slabé štyri hviezdy si to zaslúži. 70 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $24,398,153Tržby Celosvetovo $30,000,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ ďalší x-tí romantický vývar, ktorý sa prvú polovicu skôr len kolíše vo vánku a je skôr nemastný neslaný, našťastie v tej druhej začne troška lepšie fungovať chémia medzi postavami a začne sa aj brnkať na emócie, ako taká neškodná oddychovka to újde ale ináč len šedý priemer /videl v kine: 55%/ ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama