Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (142)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkala, že zafungoval stádní fundament zdejších stránek. Jak to tak bývá. A velmi často. Ale kdepak. Naopak. Tentokrát bych sama řekla, že film je značně nadhodnocen. Ačkoli jsem se velmi těšila na hvězdné trio, od první minuty hltala obrazovku, aby mi neušlo něco z parádních kousků těch tří superstar.. Ale čím více jsem viděla, tím víc jsem si byla jista, že lepší už to nebude. A nebylo. Nejsem expert režisér, scénárista, nejsem herec, jsem pouhý konzument a bohužel musím říct, že mi to nechutnalo. Tentokrát ne. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

No, nechce se mi tomu věřit, po traileru jsem si říkal, že půjde o průměrnou a spíše trapnou podívanou. Hodnotím teda v rámci žánru, samozřejmě to je jednohubka, která vám během pár dní rychle vyšumí z hlavy, ale prostě jo, líbilo se mi to. Julia Roberts i Jennifer Aniston dokonce i dost slušně hrají, Jennifer Aniston mě i nejednou rozesmála. Spíš silné tři, ale za to milé překvapení... :) ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Na film jsem netrpělivě čekala, poté jsem se dlouho odhodlávala ho pustit. Každopádně jsem velmi příjemně překvapená. I když byl závěr naprosto předvídatelný, tak některé momenty stály opravdu za to. Nadprůměrná komedie. Z těch nových rozhodně nejlepší. Jennifer, Kate a Julia v jednom filmu to je dokonalost. Hello Sandy with two sons :D). ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Budu se opakovat, ale já prostě miluju tenhle typ filmů, kde sledujeme několik dějových linek, vícero lidí a některé se třeba prolínají, jiné ne. Mám to prostě ráda. Kamarádka mi onehdy povídá, jak to všechno stíhám, že ona se ztrácí, netuší, kdo je kdo, kdo je s kým, co, proč, jak.. Já to miluju :) A když je tam ještě tak skvělé obsazení, tak je to pecka. Mně se to moc líbilo. ()

Bilynigga 

všechny recenze uživatele

Klišé... to je první slovo, které mě napadne, po shlédnutí celého filmu a hraje mi v hlavě ještě notnou chvíli, ve všech tóninách. Klišózní klišé. Vše dopadne dobře a každý má rád svou mámu. Dívali jste se na hodnocení? Když jste příslušnice něžného pohlaví, nemůžete tomu skoro dát méně než 2 hvězdičky a když vezmete v potaz Anistonovou, tak ani méně než 3. Když na to koukáte se svou matkou asi ti ve vás vyvolá nějaké sentimentální rozpoložení a podle mě, to je jediná a splněná pointa celěho filmu. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama