Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (142)

carly 

všechny recenze uživatele

Príjemný film so skvelým obsadením a niekoľkými veľmi vtipnými momentami. Dejových línií nebolo toľko, ako v predchádzajúcich sviatočných počinoch, čo ale nie je na škodu. Dostali sme tak šancu trochu viac sa zoznámiť s jednotlivými postavami. napriek tomu som mala pocit, že tomu občas chýbal príbeh. Že to bol skôr len pohľad na vzťahy medzi matkou a deťmi. Č o nie je vôbec zlé a napriek tomu, že s Mother Knows Best na môj vkus trochu moc tlačili na pílu, film som si užila. a to hlavne vďaka hercom. Najsympatickejšia mi bola línia Kate Hudson a Sarah Chalke, aj keď práve v nej ma najviac sklamalo rozuzlenie. Oceňujem rôzne situácie, na ktoré poukázali, ako adopcia, strach zo sklamania, rozvod a noví partneri rodičov, smrť rodiča, či rasizmus a homofóbia tých, ktorí by vás mali podržať za každých okolností. Film zbytočne nezadrhával, mal skvelú hudbu a bol tam Hector. Aj Larry. Film splnil moje očakávania a to nie je žiadna maličkosť. ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Katushkou, spíše než o komedii se jedná o sociologickou sondu do života dnešních amerických rodin. Určitě to není film pro náctileté, plný obhroublých a přiblblých vtipů s využitím přehršle sprostých slov. Pomalu se to rozjíždělo, ale postupně se to rozjelo do správného tempa. Takový protipól komediím z pera Setha Rogena, vhodná ke shlédnutí po dobrém nedělním obědě během deštivého odpoledne. Akorát ty holky v hlavních rolích nám zase nějak zestárly a ač nejsem žádný odborník na módu, tak ty outfity zejiména u JR se vyloženě nepovedly (pokud to nebyl záměr, jako s tou její parukou). Budu muset kouknout i na ty dva předchozí Garryho filmy věnované americkým svátkům, nevím jak mně mohly uniknout. Asi je občas potřeba kašlat na nízké hodnocení, dát šanci a udělat si názor sám. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný film, tři hvězdičky, třetí za ten karavan. Je vidět, že když se vezme plejáda slavných herců (já nějak nechápu, co na tý J. Aniston všichni vidí), nemusí z toho zákonitě vyjít něco mimořádnýho. Skoro celou první půlku mi to připadalo jako docela slušnej chaos, o ničem, pno zbytečných řečí a vaty. Pak se to trochu rozjelo, ale celkový dojem to už nikterak nevylepšilo. Zpočátku naprosto odpudivá prkenná teleshoppingová role J. Roberts dostala aspoň trochu smysl, i když poněkud násilně naroubovanej, až ke konci, kdy se nám to vůbec všechno krásně uzavřelo, vzalo, po letech shledalo, zaháčkovalo, a jistě jsou štěstím bez sebe dodnes. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keby bol Garry Marshall vedel, že odíde predčasne do večných hollywoodskych lovíšť, zrejme by sa bol rozlúčil lepším dojákom. Množstvo scén pôsobí veľmi zlým dojmom a schádza do trapnosti. Zasmejete sa málo, pravdepodobne vás to ani nedojme a tých mnohých zúčastnených filmových hviezd, je na projekt takéhoto minimálneho kalibru naozaj veľká škoda. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze zečátku mě ten slepičenec málem zabil samou nudou, to byly hrozný kecy. Naštěstí od návštěvy rodičů u svých dcer se podařilo nastartovat i humor a tak nějak se to až do konce prostřídávalo. Přínos filmu následující : Jenn je pořád kočka i komička, Kate je jenom kočka a Julie není ani kočka ani komička. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno