Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Knedlíky! Medvěd vaří ve škole knedlíky?"
Cirkusový klaun Cibulka, který slaví úspěchy se svým číslem s ochočenými medvědy, dostal výpověď z cirkusu. Medvědy totiž ředitel cirkusu vyměnil za cvičené vepře. Cibulka tedy na popud dětí nastupuje v ženském převleku jako kuchařka do školní jídelny. Problémy nastanou v okamžiku, kdy za Cibulkou do školy přicházejí uprchlí cirkusoví medvědi... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (275)

tyzik 

všechny recenze uživatele

Duet Lipského s Macourkem se velice vydařil a já se vždy bavím jako nikdy předtím, je pravda prvních 10minut je natažených ale potom se to rozjede a já si říkám jeden z nejlepších filmů té doby. a špičkové výkony nad těmi už vážně nemám slov jako nad celým snímkem. Překvapilo mě záporné hodnocení avšak já mu doufám malinko pomůžu ()

J R C Pecuchet 

všechny recenze uživatele

Jak je známo, pan Oldřich Lipský miloval cirkus a proto mohl vzniknout už v pořadí druhý jeho film z tohoto prostředí. Příběh filmu příliž nevybočoval ze standardů kvality, ale herecké obsazení bylo vynikající. Posuďte sami, čeho byli pánové Sovák, Kopecký, Libíček a Filipovský schopni v jedné scéně z filmu. http://www.youtube.com/watch?v=cD5yD7tRJhI ()

Reklama

MovieFive 

všechny recenze uživatele

Obsahem i zpracováním je film spíše určen dětem, ale myslím, že potěší i starší generace. Šest medvědů s Cibulkou je dalšího Lipského film, který se zakládá na vyhrocených situacích a téměř nemožných náhodách a s logickými mezerami si hlavu neláme. Pro mě skutečně povedený film nad kterým jsem se pousmála a velice jsem si oblíbila Lubomíra Lipského v hlavní roli. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Šest medvědů se mi hodně líbilo, Cibulka se mi v klaunském hodně nelíbil, ovšem za to nemůže ani Oldřich, ani Lubomír Lipský, ani medvědi, ale můj strach z klaunů. Za nejlepší momenty považuji scény, kdy chlupáči vytasí kapesníky a začnou oplakávat někoho, kdo jejich přičiněním právě padl do mdlob… :) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Komedie hodně pro děti, která se na začátku sice až moc utápí v cirkusových číslech, ovšem ze všech komedií, kde vystupují zvířata a cirkus (Dva lidi v ZOO, Cirkus v cirkuse apod.) je suverénním vítězem. A od té doby, co se děj přesune do školy, je o zábavu postaráno. Hadrabo, proč se pořád svlékáte?! 65%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (27)

  • Natáčalo sa v škole na pražských Vinohradoch na Lužické ulici. (Raccoon.city)
  • V některých scénách se kameramanovi Vladimíru Novotnému rozostřuje objektiv kamery a film je tím pádem neostrý. (J R C Pecuchet)

Reklama

Reklama