Reklama

Reklama

47 metrů: Mimo klec

  • Velká Británie 47 Meters Down: Uncaged (více)
Trailer 1

VOD (1)

Když se čtyři mladé dívky vydají potápět do zaniklého podmořského města, pochopí záhy, že se ocitly v teritoriu nejnebezpečnějšího druhu žraloků a motají se v klaustrofobickém labyrintu podvodních jeskyní a úkrytů. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (153)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které není pokračování. Musím říct, že trailer na mě působil dobře a na film jsem se jednoduše těšil. Zase krásné prostředí a exotika. Navíc tady máme čtyři krásky (Jedna je dokonce dcera Slye), které se jdou potápět do velké průrvy. Film je něco pro mně. Jeskyně, podvodní labyrint, nedostatek kyslíku a velké zubaté potvory. Pro mě jako klaustrofobika se strachem z potápění a o zubatých čelistí nemluvě. Je film vlastně perfektní ukázkou strachu. Navíc prostředí v mayských ruinách je super. Žralok je skvěle odporný a drama je to od začátku do konce. Jo, kdyby raději holky se šli koukat na loď. Nicméně atmosféra a napětí je podle mého soudu naprosto super. Film jsem si užil od začátku do konce. Za mě to překonalo jedničku, která sic originální, tak předvídatelná. Dvojka Uncaged mi přijde originální i skvěle zvládnutá. Po delší době horor s monstrem ze kterého jde strach a film má napětí po celou délku. Finále pak velmi připomíná konec jedničky, naštěstí se vyvaroval stejných chyb. (78 %) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobný příběh, jiní herci, ale stejná sračka. Středoškolské drama mixnuté s podvodním fantasy Mayským městem a slepým, “devolvovaným” krvežíznivým žralokem. Jak blbě to zní na papíře, tak blbě to vypadá ve filmu. Nehledě na to, že atmosféra byla nulová, lekačka byla jedna slušná a žralok byl umělý až hrůza. Jak může někdo říct, že je tohle dobrý film, tak to fakt nepochopím. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj na pomery žraločích hororov posledných rokov (MEG, Korisť, 47 meters down) je film prehnaný. Teda film, jeho záverečných zhruba 15 minút. Dovtedy si film drží úroveň lepších filmov s touto tématikou, aj keď dievčatá na môj vkus pod vodou tliachajú až príliš ale ten záver to bohužiaľ celé pokazí, čo je veľká škoda pretože na podmorské stiesnené priestory sa pozeralo prekvapivo dobre. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Ooooaauuíýéí / Tohle mě po dlouhé době zvedlo ze sedadla a přitom papírově c-éčko! Jasně, každý pozorný divák si všimnul, že snímek popírá všechny přírodní zákony a že narvat tak velkého žraloka do jeskyně je totální bullshit. Mno, k tomu nemám co dodat, ..... ale ..... po pátém až šestém záběru na hezky tvarované zadečky fajn hrdinek se začaly dít věci. Následovaly scény, které zatím nikoho, ale opravdu nikoho nenapadly, navíc s mega dávkou epičnosti. Logika doslova zůstala doma. V jednu chvíli jsem si říkal, tak a teď už toho žraloka chytnou za ocas a vyplavou s ním z té díry. Závěr byl super. Byl to jeden dlouhý nepřerušovaný orgasmus. Většinou se spokojíme jen s nějakými náznaky toho, jak by děj mohl eventuálně pokračovat, ale tady se toho chopili. Jestli jste zvyklí kroutit hlavou, tak vás bude bolet krk, o tom nepochybuji. Uncaged si vybojoval místo mezi žraločími filmy. 8/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

S jedničkou to nemá nic společného, ale teda nemůžu říct, že by mi to vadilo. Režijně je to slabší, kamera už není tak příjemně elegantní a občas je to solidní epilepsie světel. Asi i proto, že se nepracuje se stísněnou atmosférou jedné klece, ale film je o dost ambicioznější. Začíná to jako blbnutí praštěných puberťaček, pokračuje vizuálně uchvacujícím skoro-dokumentárním dobrodrůžem, přes nečekaný survival v labyrintu podzemních chodeb, kde klaustrofobie sálala z každého záběru, až po to možná naprosto přepálené, ale hodně zábavné finále. Nižšímu hodnocení rozumím, jednička byla o třídu kvalitnější a serióznější film, ale nemůžu si pomoct, dvojka mě svou pestrostí a přestřeleností bavila ještě o fous víc. Vizuál (až na slabší CGI) a ozvučení perfektní. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Žádný z herců z předchozího filmu 47 metrů (2017) se ve filmu neobjeví. (ČSFD)
  • Natáčalo sa od decembra 2018 do februára 2019 v Dominikánskej Republike a Anglicku. (Scraffy)
  • Na začátku filmu hraje „Wild Side Of Life“ od Status Quo a po ní následuje „Somewhere In My Heart“ od Azteca Camera. Při svařování pod vodou hraje „The Look“ od Roxette a po ní následuje „We've Only Just Begun“ od Lynn Anderson. (Duoscop)

Reklama

Reklama