Reklama

Reklama

47 metrů: Mimo klec

  • Velká Británie 47 Meters Down: Uncaged (více)
Trailer 1

VOD (1)

Když se čtyři mladé dívky vydají potápět do zaniklého podmořského města, pochopí záhy, že se ocitly v teritoriu nejnebezpečnějšího druhu žraloků a motají se v klaustrofobickém labyrintu podvodních jeskyní a úkrytů. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (153)

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

I když se holky snaží a okolí je fakt krásné, prostě nejsem zvědavý na nereálnou akční blbost s digi žraloky a drsnými, vystrašenými holkami, kterým žádné kousnutí neublíží a i ten nejnebezpečnější predátor je proti nim slaboch. Nelogické momenty, trapné hlášky, zpomalené akční záběry .... První díl měl aspoň soudnost. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vizuálne a obrazovo je to medzi klasickými B-vými horory mierne nad priemer, ale z hľadiska deju a riešení je pod priemer. Kamera zachytávajúci podmorský svet v pohode. „Pokračovanie“, ktoré s predchádzajúcim dielom má spoločných len veľmi málo. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobný příběh, jiní herci, ale stejná sračka. Středoškolské drama mixnuté s podvodním fantasy Mayským městem a slepým, “devolvovaným” krvežíznivým žralokem. Jak blbě to zní na papíře, tak blbě to vypadá ve filmu. Nehledě na to, že atmosféra byla nulová, lekačka byla jedna slušná a žralok byl umělý až hrůza. Jak může někdo říct, že je tohle dobrý film, tak to fakt nepochopím. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nápad nebol zlý, ako ani prostredie podmorských jaskýň, čo bolo zárukou aspoň akej-takej atmosféry. No hororová ako aj herecká stránka boli strašné. Na film som bol zvedavý aj práve tomu, že tam hrá Stalloneho dcéra Sistine, no ako som predpokladal, po slávnom tatkovi nezdedila z herectva zhola nič. Iba ak tak črty tváre, čo ale nie je žiadna výhra. Podpriemer. 40/100 ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Ooooaauuíýéí / Tohle mě po dlouhé době zvedlo ze sedadla a přitom papírově c-éčko! Jasně, každý pozorný divák si všimnul, že snímek popírá všechny přírodní zákony a že narvat tak velkého žraloka do jeskyně je totální bullshit. Mno, k tomu nemám co dodat, ..... ale ..... po pátém až šestém záběru na hezky tvarované zadečky fajn hrdinek se začaly dít věci. Následovaly scény, které zatím nikoho, ale opravdu nikoho nenapadly, navíc s mega dávkou epičnosti. Logika doslova zůstala doma. V jednu chvíli jsem si říkal, tak a teď už toho žraloka chytnou za ocas a vyplavou s ním z té díry. Závěr byl super. Byl to jeden dlouhý nepřerušovaný orgasmus. Většinou se spokojíme jen s nějakými náznaky toho, jak by děj mohl eventuálně pokračovat, ale tady se toho chopili. Jestli jste zvyklí kroutit hlavou, tak vás bude bolet krk, o tom nepochybuji. Uncaged si vybojoval místo mezi žraločími filmy. 8/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu hraje „Wild Side Of Life“ od Status Quo a po ní následuje „Somewhere In My Heart“ od Azteca Camera. Při svařování pod vodou hraje „The Look“ od Roxette a po ní následuje „We've Only Just Begun“ od Lynn Anderson. (Duoscop)
  • Žádný z herců z předchozího filmu 47 metrů (2017) se ve filmu neobjeví. (ČSFD)
  • Natáčalo sa od decembra 2018 do februára 2019 v Dominikánskej Republike a Anglicku. (Scraffy)

Reklama

Reklama