Reklama

Reklama

47 metrů: Mimo klec

  • Velká Británie 47 Meters Down: Uncaged (více)
Trailer 5

VOD (1)

Když se čtyři mladé dívky vydají potápět do zaniklého podmořského města, pochopí záhy, že se ocitly v teritoriu nejnebezpečnějšího druhu žraloků a motají se v klaustrofobickém labyrintu podvodních jeskyní a úkrytů. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (153)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

asi tak hodinku z těch cca osmdesáti minut stopáže je druhý díl 47 meters poměrně hezky vypadající a decentně zábavné béčko.Škádlí sice logiku ještě o něco víc než první díl (ač nejsem expert myslím,že by děvčatům vzhledem k jejich chování došel vzduch mnohem,mnohem dřív) a ani zdaleka nepřináší nic objevného,ale to snad ani nikdo nečeká.Pak ale přijde posledních deset minut,kde se film zvrhne až do absurdní parodie a během téhle chvíli jde i to pracně vybudované málo kompletně do kopru.Škoda...a nebo možná ani ne...40% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další kousek těch skvělých žraloků, ženská skupinka se rozhodne pro akci potápění na skvělá podvodní místa, hold jak už to bývá objeví se hladový zabijáci. Kyslík ubíhá nervy na pohonu, a ženské chtějí za každou cenu přežít, příběhově super, prostředí bomba, herečky se v celku dost povedly a krve bylo celkem v poho, atmosféra místy mrazivá, někdy i napínavější pasáže se našly, konec sice jemně pritahnuty za vlasec ale budiž, povedlo se a to je hlavní. ()

Reklama

kery- 

všechny recenze uživatele

Film působí hodně divně, protože i přes příjemnou stopáž dokáže chvilkama trochu nudit. Některé scény jsou moc dlouhé, jiné zcela zbytečné, některé příliš počítačové, jiné zase kurevsky cool (tolik jumpscarů, kdy bych nadskočil na židli, jsem ve filmu dlouho neviděl). Bohužel je film plný debility. Tentokrát ale ne jednotlivých herců, u kterých naopak jejich počítání bylo docela v pohodě (vy debilové, zkuste si uvíznout v jeskyni), ale ta pachuť sračky přímo stříká z většiny scénáře. Vše je tu příliš přímočaré a dělané na efekt a vše se nám tu hezky snaží vysvětlit (protože jsme evidentně debilové my). Ale kurva; aby lano, které unese dospělého chlapa s cajkem, neuneslo dvě dvacetileté šťávy v plavkách; aby vzduch, který je po 20 minutách na 20% procentech vydržel s přibývajícím tempem do konce filmu; aby někdo u pláže krmil žraloky, nebo aby žralok věděl, že má žrát jen vedlejší postavy, to prostě odpouštět nechci. Z některých záběrů jsem ale otevřel pusu, občas to mělo i nápad a já přemýšlel nad tím, zda by cítil i moje posrané plavky. Není to lepší než jednička (hergot, vydávat to pod stejnou značkou byla možná trochu chyba), není to ani zase o tolik horší než Mělčiny (stejný drive). Jede si to zkrátka svoje a v té záplavě ničeho nám to dalo další "nečerný" film se žraloky. Jsem s tím v pohodě. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První žraločí sedmačtyřicítka se povedla, ta druhá je, bohužel dle očekávání, brak. Chudáci žraloci se tu motají v ruinách jakési indiánské pyramidy kdesi v Mexiku a proti nim Roberts postavil nesympatické stádo uječených krav, které si zasloužily bolestivé sežrání ještě než vlezly do vody. Kamera se tu motá na hraně FF, pokud nepočítám jeden hezký moment, takže se většina svačení odehrává mimo záběr a s nějakou chuťovkou raději nepočítejte vůbec. Alespoň že konec rozesměje, ale to asi v plánu nebylo. 10% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj na pomery žraločích hororov posledných rokov (MEG, Korisť, 47 meters down) je film prehnaný. Teda film, jeho záverečných zhruba 15 minút. Dovtedy si film drží úroveň lepších filmov s touto tématikou, aj keď dievčatá na môj vkus pod vodou tliachajú až príliš ale ten záver to bohužiaľ celé pokazí, čo je veľká škoda pretože na podmorské stiesnené priestory sa pozeralo prekvapivo dobre. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Žádný z herců z předchozího filmu 47 metrů (2017) se ve filmu neobjeví. (ČSFD)
  • Na začátku filmu hraje „Wild Side Of Life“ od Status Quo a po ní následuje „Somewhere In My Heart“ od Azteca Camera. Při svařování pod vodou hraje „The Look“ od Roxette a po ní následuje „We've Only Just Begun“ od Lynn Anderson. (Duoscop)
  • Natáčalo sa od decembra 2018 do februára 2019 v Dominikánskej Republike a Anglicku. (Scraffy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno