Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Po dvou prvním viděném díle a zároveň úvodním celého seriálu jsem si říkal,že to je alespoň změna co se týče prostředí,kde je to dnes v těch nekonečných sra... samý doktor a plastové prostředí (ateliér).No u druhého už jsem viděl ty hloupé dialogy a stále stejné tváře co ani pořádně hrát neumí.No nic.Za mě maximálně 17% a jedna hvězda. ()

Max Frajer 

všechny recenze uživatele

Během první série jsem tento seriál zde považoval za poněkud podhodnocený, nebyla to taková srágora... Ale chápu, že když někdo viděl kousek a zrovna třeba crazy Milenku v podání K. Hrachovcové, asi se docela zhrozil. Ale když člověk znal "reálie" tohoto seriálu v kombinaci s tím, že se nebere příliš vážně, byla z toho celkem koukatelná oddychovka. Hlavně Čtvrtníček jako Pátek hodně vyčnívá. K tomu další solidní či příjemní herci včele s Blažkem, Kleplem, Schneiderovou či Dejdarem a byl z toho takový jednodušší celkem příjemný relax seroš, který se nebere příliš vážně a nedělá ze sebe víc, než je. Ale druhá série už zavání hodně odpadem a vděčí za to hlavně příchodu postavy Draka v podání Koháka, kterého je v poslední době všude až moc. Takže já definitivně přestávám koukat, protože teď (po pár dílech druhé série) je z toho zřejmě definitivně trapný shit..noo, škoda, oproti nováckému Na vodě byl přístav aspoň jistou dobu celkem koukatelný. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ale jo je to o ničem. Přístav mi připomíná něco jako seriál Letiště, ale u vody. Jenže mě někdy baví (hlavně díky tomu, že pracuji s lidma a musím někdy vypnout) podívat se na podobný nesmysl kde hraje spousta našich velice často obsazovaných a oblíbených herců. Bod k dobru ode mě má i seriál za závěrečnou písničku od Petra Lexy - skupiny Slzy. ()

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Docela se bojím co bude dál, protože se obávám, aby z toho nebyly další Svatby v pr****, Cesty do háje nebo Velmi křehké shity... Alespoň, že ti Vinaři jsou podle mých představ. Upřímně jsem taky nějak nepostřehl, že se jedná o pokračování Benátek a to mě dost zklamalo.... Rozhodně tomu dám ještě šanci, co z toho vznikne, ale jestli Benátky skončily, aby tohle začalo, tak...to nevidím moc růžově. A to by z toho mohl být tak krásný komediální seriál o hospodě a různých příběhů tam... :/ Dám tomu ještě pár dílů... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Scenáristka Lucie Konečná (tímto se omlouvám Lucii Konášové, kterou jsem zde neprávem a svou chybou zmiňoval původně) seriál pojala komerčně opět špatně. Jasně, za blbý střih a mizernou kameru, která sice umí celky, ale absolutně nezvládá detaily, za to holka nemůže. Že je rejža flink, za to taky ne. Ale napsat - opět - všechny ty postavy jako rádoby vtipné a bodré vesničany, kteří se chovají minimálně jako pitomci, a ne jako normální lidé, za to už může. Asi tak zněla komerční objednávka, ale o to smutnější celá situace je. Každý si potřebuje vydělat, scenáristé za co nejvíc scénář nejlépe seriálů, rejžové a herci nemlich to samé. Ale do prčič, nejde to nějak uvěřitelněji a přitažlivěji? Proč se musí Hrachovcová pořád chovat jako debil, proč Čtvrtníčka má charakterizovat mánie v používání dalekohledů, proč Zounar pronáší tak trapné repliky po x letech manželství, proč se nakonec i Dejdar s Blažkem chovají jako dementi (protože si dali dvě piva? A kde je kurnik koupili, když tam chcíp pes a krám je zavřený?!)? Jiráček zase hraje svoji škatulku. Jediná postava snad nemá nějaké potrhlé vlastnosti, a jen samotná lokace, za niž je hvězdička, nestačí, fakt ne, lumpové jedni televizní, vychcaní. Jo, a úvodní znělku jste ukradli Beatles. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno