Reklama

Reklama

What Keeps You Alive

Trailer 2

Obsahy(1)

Na víkendovou chatu uprostřed hlubokých lesů přijíždí Jackie (Hannah Emily Anderson) se svojí manželkou Jules (Brittany Allen). Tam se setkává se svojí kamarádkou z dětství Sarah (Martha MacIsaac). V dětství prováděly jeden průšvih za druhým. Jenže to vypadá, že Jackie ukrývá daleko temnější tajemství, než jen změnu jména z Megan. Hrozí všem nebezpečí, které si neumí nikdo ani představit?! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (51)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 lesby si vyjdou na výlet na chatu k jezeru. Jedné tam začne hrabat (jí už hrabalo dříve, ale tam se to u ní projevilo ve velkém) a snaží se zabít tu druhou. Totálně průměrná záležitost,která začne nudit zhruba po 20 minutách kdy se z slušně rozjetého survivalu stane psychologická záležitost a vše jde tím do kopru. 40 procent za konec a dvě vraždy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

První půlhodina sestává z nudného plkání dvou leseb, jedné celkem hezké ale nepříliš charismatické, druhé nehezké chlapice. Nic nenasvědčuje tomu, že půjde o thriller. Ujišťuju se, jestli jsem si náhodou nepustil jiný film a nejedná-li se o nějakou dementní konverzační srágoru pro LBGT komunitu. Nepustil, nejedná, opravdu to je prý thriller. Ok, pokračuju tedy dál a vzápětí přijde nečekaný moment na skalní vyhlídce. Zbystřím, zadoufám, ale nadarmo, ve zbytku filmu už je jen jeden dobrý a zajímavý okamžik (zpomalená scéna před útokem nožem při Beethovenovi), jinak hromada scénáristické blbosti a absurdity nehodna hlubšího rozboru. Použít k takovéhle slabomyslnosti božskou hudbu Ludwiga vana je barbarská svatokrádež. P.S.: Tak ona 'nehezká chlapice' může v paruce vypadat i jako celkem sexy coura, docela překvapení https://www.csfd.cz/film/464996-krvave-pisky/komentare/ ()

Reklama

RaggamuffinSVK 

všechny recenze uživatele

Prvá trištvrte hodina je naozaj slušne mrazivá a jej vývoj som nečakal. Postavy sú tiež uveriteľné a veľmi dobre zahrané. No a potom sa to láme a láme, až to cele vyvrcholí úplne úbohým finále. Hlavná protagonistka sa začne chovať retardovane, ostatní taktiež a budete len čakať, kedy to skončí. Škoda, opäť len premrhaná príležitosť. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Človeče, ja vlastne neviem. Na jednej strane od istého bodu strašná blbosť, kedy sa jedna hovadina vŕši na druhú a veľmi rýchlo je z toho obrovská kopa nelogických bulšitov. Niektoré z nich by sa azda s prižmúrenými očami ešte ako-tak relatívne dali tolerovať (nič netušený život X rokov vedľa človeka, z ktorého sa vykľuje vraždiaci psychopat – s týmto námetom pracoval King v – neskôr sfilmovanej - poviedke Dobré manželstvo, ale oveľa lepšie). Iné fakt vie (baba spadne z útesu a je zjavne celá doslova dolámaná a polomŕtva, ale po chvíli sa v pohodičke otrepe a hodinu stvára megaakčné veci). Hlavná hrdinka mi od prvej chvíle pripadala nesympatická. Ale to mohlo byť dané nesympatickou herečkou. Možno ak by jedna hrala druhú a druhá prvú, bolo by to lepšie... Každopádne! Napriek tomu všetkému ma to vlastne celkom uchádzajúco bavilo, niektoré scény boli naozaj vydarené a všetkému šéfovala prekrásna americká divočina (lesy, jazerá, chaty...). Z Colina Minihana vyrastá solídny žánrový režisér. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Tak takhle směšně blbej film se vídá málokdy. Hraje si na umění, ačkoliv mu sláma čouhá z každé scény a jeho logika se bortí pod tíhou běžných klišé. Dokonce je tam jeden okamžik (zpomalená scéna s podříznutým hrdlem), který bych si nebál zařadit k tomu nejblbějšímu, co najdete v dějinách filmu. Ovšem lhal bych, kdybych tvrdil, že se to nedalo dokoukat. 🎬 35% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V raných fázích vývoje filmu byli hlavními postavami manžel a manželka, nikoliv pár lesbiček. (Homerking)

Reklama

Reklama