Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět umění nezná hranic. A to ani v případě Josephine (Zawe Ashton), která najde skvostná umělecká díla po zemřelém. Než aby je vyhodila, jak stálo v závěti, vezme je pod svá kurátorská křídla a začne je zpeněžovat. Jenže obrazy nejsou tak andělské, jak by se předpokládalo. Skrývají něco temného a hrůzného z malířova života. Na to se postupem času přijde, ale to už je příliš pozdě! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

choze 

všechny recenze uživatele

"S umělci nerandím. Všichni už jeden vztah mají." Gilroy si dělá prdel ze všech, kdo od něj po Slídilovi čekali další znepokojivou a ponurou věc. VB je parodií vyvražďovačky zasazené do zkarikovaného prostředí uměleckého byznysu, kdy vraždí samo umění (což bylo zřejmé už z trajleru). Seriozní příběh/horor to tedy není, ale slušně zábavné to je, to zase jo. A chtěl bych poděkovat tomu, koho napadlo dát Natalii Dyer brýle. Fetišizuju si holky s brýlema a z ní jsem si cvrkl do gatí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Totální ulítlost. Chvíli jsem v tom cítil i odkaz na Obraz Doryana Graye, což je určitě ku prospěchu námětu. V rámci těch mysteriozních thrillerů je tenhle ale určitě na straně těch mega divných, který potvrzuje i to, že Jake Gyllenhaal asi navždy zůstane v roli podivínů. Ty mu prostě jdou nejlíp už skoro od dětství. Tady to třeba není jiné, ale i když je to všechno mega ulítlé, mojí pozornost si to na pohodu udrželo až do samotného konce. Ten je ale bohužel trošku do prázdna. ()

Reklama

NDroo 

všechny recenze uživatele

Hoooooooodně velké... co, WTF, zklamání? Po Nightcrawlerovi jsem se skoro stejným obsazením čekal něco jiného, než... tohle. Herecká stránka ušla, až na Zawe Ashton, ta nevím, co dělala, ale hraní to nebylo. Jediné, co mě napadá je, že má na Gilroye něco v rámci #Metoo :D V některých scénách, které měly očividně být napínavé a děsivé, jsem se řezal smíchy jako blázen. Z toho důvodu 2*, objektivně Odpad! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se několikrát upřímně nezasmál (ve chvílích, které vtipné být měly) a byl jsem dopředu připravený na to, že je pointa celého filmu dost banální (což má být samozřejmě chytrá subverze jako úplně všechno poslední dobou), takže mě to nepřekvapilo a nevadilo mi to - ale většinu času jsem se stejně jen nudil a nudil a nudil. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Sice na tom není nic hororového, a jedná se spíše opravdu jen o thriller, ale mně se na to koukalo velice dobře. Je to vizuálně hezky zpracované, dobré herecké obsazení v čele s Jakem Gyllenhaalem, kterému role kritika náramně sluší. Pointa celého filmu velice zajímavá plus nějaké to ponaučení, že krást se prostě nemá. Velmi dobrá práce s kamerou a efekty a příjemné umělecké prostředí. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Námet filmu režisérovi a scenáristovi Danovi Gilroyovi prišiel na um, keď sa raz počas Vianoc roku 2017 sám prechádzal prázdnou galériou v meste Beacon, štát New York. (Astonko)

Reklama

Reklama