Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět umění nezná hranic. A to ani v případě Josephine (Zawe Ashton), která najde skvostná umělecká díla po zemřelém. Než aby je vyhodila, jak stálo v závěti, vezme je pod svá kurátorská křídla a začne je zpeněžovat. Jenže obrazy nejsou tak andělské, jak by se předpokládalo. Skrývají něco temného a hrůzného z malířova života. Na to se postupem času přijde, ale to už je příliš pozdě! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Figu 

všechny recenze uživatele

No, celkem zajímavě a netradičně nám Gilroy filmek naservíroval. Obrazy a umění zla vyloženě na podnose. Obsazení na jedničku. Jake opět jako bukvice po několika letech stále ve formě. To jak si zlo počíhalo na jednotlivce bylo fascinující a některý smrti byly k sežrání. Mě osobně se nejvíc líbila ta Toni Collettové, kdy se s utrženou rukou v louži svojí krve stala uprostřed expozice její součástí, což si mysleli teda návštěvníci výstavy. Brrrr. Chodit kolem mrtvoly a stopama roztahovat všude okolo její krev, to byla libůstka. Jo, spokojenost. 70% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Netflix začíná nabírat na obrátkách a už v samotném roce 2019 vydal přehršel skvělých filmů. Velvet Buzzsaw se sice netrefil do mého vkusu, ale to neznamená, že přestanu sledovat, co dalšího má americký gigant na skladě. Možná právě naopak. Tam, kde se Hollywood utápí v sequelech, prequelech, restartech a zoufale nudných adaptacích (nejnověji Cats), tam Netflix sází na originální filmy z vlastní produkce. A něco mi napovídá, že se mu bude dařit čím dál víc. Samotný film ubíhá velmi pomalu a hned na začátku nám představuje spoustu postav, takže sem neměl moc šanci si zapamatovat, kdo je kdo. Příběh se začne rozbíhat až někdy kolem 40. minuty. V podstatě jde o to, že někdo ukradne obrazy mrtvého umělce a vydává je za své. Obrazům se to ale nelíbí a probudí se k životu, aby spáchaly odplatu. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už, když jsem viděl trailer říkal sem si, že to nebude pro mě a potvrdilo se mě to. V celém filmu jsou kromě 1 respektive 2 postav (Coco a ta černoška, ale z té se ke konci stane mrcha tak, že v podstatě 1) absolutně všichni nesympatičtí a každému jsem tu smrt vyloženě přál. Při sledování doporučuji přeskočit rovnou zhruba na 20 minutu kdy se něco začne dít do té doby , když to přeskočíte o nic nepřijdete ono celkově kdyby jste se na film dívaly rychloposuvem tak o nic nepřijdete. Z vražd zaujmou jen 2 (jedna s barvou a jedna s koulí) ostatní stojí vyloženě za pendrek (první třeba ani neuvidíme u poslední zase došly nápady scénář a logika) a vyloženě horor je zde pouze v 1 scéně. Čekal jsem, že zde bude aspoň vysvětleno kdo to dělá co to dělá proč to dělá a podobně, ale nedočkal jsem se. Jinak Malkovich je zde zhruba 10 minut a kdyby tu nebyl nic se nestane (snad mu to aspoň zaplatily) , ale pořád předvedl více než ten černoch co jen sedí a čumí na obrazy. Hororovost 20 Napětí 0 Sympatické postavy 40 Herecké výkony 0 Námět 40 Dám 40 procent za ty 2 vraždy a za tu perskou kočku co se zde objevila a předvedla větší výkon než všichni herci dohromady. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokus o komédiu, ktorá si mala robiť srandu zo sveta kde umelci, kritici, majitelia galérii a spol vytvárajú ultra vážnu, a hlavne predraženú bublinu. Scenárista zistil, že sa mu nepodarilo vytvoriť vtipné situácie, len trefné postavy, a tak do toho napumpoval lacnú hororovú zápletku, ktorá ako keby vyletela z Věřte nevěřte. Jake Gyllenhaal ma svojou bisexuálnou exhibíciou trapnosti bavil. Škoda, že sa pohyboval v podpriemernom diele. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Podivnost. Vyházet spoustu nadbytečných scén a nechat jen základní myšlenku o tajemném umělci, jehož dílo ožívá. Kvalitní režisér nám pravedl něco velmi podobného jako Refn, který nás vzal do světa modelingu. Tentokráte nás tvůrce nut(d)í v uměleckých galeriích a musíme trávit čas s hodně nesympatickými postavami, které si to nakonec naštěstí odskáčou. Některým z nich (Malkovich) jsem vůbec nerozumněl a vlastně netuším proč ve filmu vůbec byly. Atmosféru to s blížícím se koncem má, ale koukat na to znovu nehodlám. 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Ide o druhý film, kde Jake Gyllenhaal stvárnil homosexuálnu alebo bisexuálnu postavu. Prvý krát stvárnil takúto rolu vo filme Skrotená hora (2005). (R...)

Reklama

Reklama