Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (118)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Keď ich pred štrnástimi rokmi vyvrhli z pekla, boli omnoho zábavnejší a malý deviant v mojom srdiečku im nadšene fandil. Po Spauldingovi ostalo prázdno, charizma postáv je preč, stratili šmrnc a vtip, nemala som komu držať nožíky. Baby je vyložene otravná a navyše pre pani Zombieovú už nastala časová perióda, kedy vizuálne začína robiť česť svojmu priezvisku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zombie, už ide len na výpary. Jeho Firefly trilógia sa skladá z odvážneho prvého dielu, druhého ktorý išiel svojou cestou a tretím, ktorý je viacmenej remakom druhého a neponúka nič nové. Nudí a zásobuje obecenstvo nepekne trápnymi scénkami. Rob mal toľko projektov, ktoré mohli zaujať viac, vybral si však túto zbytočnosť. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No, trailer na mě v případě Three from Hell zapůsobil spíše jako odstrašovadlo než jako lákadlo, takže fakt, že film samotný je nakonec aspoň takovýhle, je pro mě vlastně příjemné překvapení. Což ovšem nic nemění na tom, že něco zbytečnějšího kolem dokola těžko pohledat. K čemu to vlastně bylo, jakou to mělo po Vyvržencích pekla přidanou hodnotu? Nula nula nic, zvlášť když Sid Haig se evidentně kvůli svému zdravotnímu stavu už nemohl více účastnit, a tak bylo jeho místo přepsáno a nahrazeno jakýmsi dalším zaměnitelným drsným šílencem. Rob Zombie je zastydlý v tomhle svém rádoby drsňáckém cool špinavém světě, který možná zaujal před patnácti lety, dnes už nad ním ale člověk jenom mávne rukou. No tak si hraj, Robe, když tě to baví. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Je to přesně to, co jsem očekával od špinavýho Zombieho. Nedoufal jsem, že to dosáhne kvality Devils Rejects, ale že to bude lepší než House of 1000 corpses. Dostálo to tomu, co jsem očekával. Smrt a šílenství je na každým kroku, Otis je hajzl jak si pamatuju, Baby ještě víc twisted mind a novej týpek místo Cpt. Spauldinga bavil (už v 31 mi ten herec sednul). Je to správně špinavý, ujetý, odpuzující, hudebně skvěle podkreslený. Prostě grindhouse, co mi sedí. Škoda je, že se s tím Zombie tak sere a nesype jeden film za druhým, je to takovej low budget trash Tarantino horroru. Závěr v Mexiku už je jen perverzně/pestře/násilná tečka. Do poslední minuty jsem byl za 4* ale nakonec to bude 5. Mnohem lepší než první díl, o něco maličko horší než druhej. 5* a.k.a 85% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Sympatická rodina "to" prežila, a tak môže likvidovať ďalej. O niečo slabšie ako Devil Rejects, ale stále dobré, Rob nesklamal. Mínusy: mnohokrát viac humoru ako násilia, zdĺhavý rozbeh. Sklamaní najskôr budú priaznivci Sida, ktorý bol z deja úplne vynechaný, a Trejo sa tam objaví asi tak na tri sekundy. Avšak Baby Firefly tomuto filmu jednoznačne kraľuje a užijeme si ju do sýtosti, dokonca môžem povedať, že zatienila úplne všetkých. Luk a indiánska čelenka jej pristali viac ako som čakal. Snáď najzábavnejšia psychopatka poslednej dekády. Z hľadiska gore sa však tvorcovia akoby nechceli vyšantiť do sýtosti, po miernom oživení asi uprostred filmu sa to opäť trochu ťahalo. Keď sa už konečne dostali do Mexika, mohol sa začať potrebný a toľko želaný masakrík, ale aj to až v záverečnej 20-minútovke. Za mňa fajn, len netreba čakať priveľa. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Gangster v bílém obleku, který jako první šel zabít bejby z pekelné trojky, má v záběru před vstupem do pokoje, ve kterém zrovna bejby je, na nohou bílé mokasíny. V dalším záběru, kdy ho bejby střelí šípem, má už ale na nohou bílé kotníkové boty. (SsgtJira)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama